Седмичен любовен хороскоп 8-14 април

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-04-08 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 8-14 април
Снимка: iStokc/Voyagerix

Овен

 

Слънчевото затъмнение във вашия знак ще се отрази на поведението ви като цяло. Ще сте доста по-неспокойни, недоволни, недоверчиви. Няма да ви навреди, ако поне през първата половина на седмицата ограничите срещите и разговорите с половинката си. Напротив, ще избегнете поредната звучна разправия, която би могла да завърши фатално.

 

Телец

 

Приливите и отливите на романтика ще се развиват по синусоида. Ту ще се сближавате с любимия човек, ту аха-аха да се разделите. Желанието ви да контролирате непрекъснато половинката си няма да доведе до нищо добро. Ще е доста по-полезно, ако вместо това, проявите съчувствие към проблемите му/й.

 

Близнаци

 

Приятел/ката ви изведнъж може да започне да капризничи, да недоволства, да предявява към вас неоснователни претенции. Не се чудете какво му/й става. Припомнете си местата, където и двамата сте се чувствали добре и организирайте кратко пътуване до някое от тях. Ще ви се отрази истински вълшебно.

 

Рак

 

Разправиите, до колкото ги има, ще са на битова основа. Преди да започнете поредния спор или пък да се включите в него, помислете как би завършил и дали си заслужава да рискувате връзката си заради преходни фактори.

 

Лъв

 

Конфликтни ще са отношенията при скоро започнатите връзки, които са в процес на опознаване. При тях може да се появи сериозно противоречие между силата на привличането и степента на егоцентризъм. На моменти раздялата ще изглежда неизбежна, но в интерес на истината, с цената на дребни компромиси, ще е предотвратима.

 

Дева

 

Необходимостта непрекъснато да се занимавате с проблемите на гаджето, да го/я утешавате, да показвате съчувствие и в същото време да се въздържате от критики и забележки може доста да ви изтощи. Основателно може да ви хрумне мисълта, че е крайно време да се огледате за нова или да започнете успоредна връзка. Прогонете я тая мисъл колкото е възможно по-бързо и не се изкушавайте да се впуснете в любовна авантюра, за която рано или късно ще съжалите.

 

Везни

 

Овладейте реакциите си. Прекалената импулсивност ще навреди не само на любовните, но и на всички видове отношения. Постарайте се да не прехвърляте проблемите „от болната глава – на здравата“ или, по друг начин казано, да не се карате с приятелите заради пропуските на гаджето и с него/нея, защото са ви ядосали родителите, например.

 

Скорпион

 

Любимият човек непрекъснато ще се опитва да говори за общото ви бъдеще и тази настоятелност може сериозно да ви ядоса. Преди да „повишите децибелите“, помислете на какво може да се дължи това негово/нейно желание. Може би с поведението си сте го/я накарали да се съмнява във вас и сега търси потвърждение за чувствата ви?

 

Стрелец

 

Ще е трудно да определите до колко претенциите на половинката ви спрямо вас са основателни. Помолете го/я да ви обясни аргументите си или приемете, че става дума за лошо настроение, което е по-добре да изчакате да отмине. Всъщност, критерият за избора ще се базира на силата на чувствата ви.

 

Козирог

 

Ново запознанство ще разпали страстите. Интересното е, че запознанството ще е по-скоро делово, отколкото лично, но ще дръпне струните на най-нежните ви чувства. Ситуацията ще е още по-сложна, ако вече сте във връзка. Опитът „да седнете на два стола едновременно“ може да се окаже фатално неуспешен.

 

Водолей

 

Стремежът към оригиналност определено може да ви направи лоша услуга през тази седмица. Не се опитвайте да предизвикате удивление у околните, независимо дали сте във връзка или не. При първия случай половинката ви вместо да се зарадва и да ви окуражи може да се разсърди, а при втория – да се лишите от интереса на обекта на чувствата си.

 

Риби

 

Любовните отношения ще са бурни и непредсказуеми през тази седмица. Сериозни трусове ще преживеят двойките, които са пред прага на окончателно решение за започване на съвместен живот. Причината няма да е у самите тях, а от външна намеса, на родители, приятели, които ще се надпреварват да им дават „ценни“ съвети. Ако желаете все пак да запазите връзката си, то отстоявайте смело личната си територия.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 седмици

de da vidim


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия