Седмичен любовен хороскоп 1-7 април

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-04-01 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 1-7 април
Снимка: iStock/Vera_Petrunina

Овен

 

Обикновено сте решителни почти до безразсъдство, но през тази седмица може да започнете да се съмнявате в себе си. Обвързаните няма да получават достатъчно (според тях) внимание от половинките си, а необвързаните може да останат с впечатлението, че никой не ги забелязва. Усещанията ви нямат нищо общо с истината. Приятни изненади ще има, но чак в края на седмицата.

 

Телец

 

Поводите за радост и поводите за недоволство бързо ще си сменят местата. Реагирайте с типичното си спокойствие. След петък радостите ще са приоритетни и е много вероятно бързо да се сближите с някой, който от доста време привлича вниманието ви.

 

Близнаци

 

Предчувствието ви, че предстоят неприятни разговори с гаджето може да се окаже съвсем правилно. Ще е добре, ако се сетите и за причините. Може би трябва да промените малко поведението си? Или да намалите претенциите? Пробвайте едно-друго… Резултатът ще е ясен след сряда.

 

Рак

 

Обстоятелствата ще ви принудят да разредите срещите с половинката, но в края на седмицата ще сте отново заедно. Чувствата ви ще избухнат с нова сила. Ще имате усещането, че всичко започва от начало и даже по-добре. Освен за него/нея, мислете и за себе си, любовта е необятно понятие.

 

Лъв

 

Пристъпите на егоцентризъм и самовлюбеност понякога така ви завладяват, че забравяте за човека, който е готов да сподели с вас не само радостните, но и тъжните моменти. Ако още от вторник половинката ви започне да проявява недоволство спрямо поведението ви, най-вероятно ще е основателно. Измислете някакво оригинално развлечение, което ще го/я зарадва и няма да се стигне до неприятни разправии.

 

Дева

 

Хрумванията на любимия човек непрекъснато ще ви принуждават да променяте плановете си. Съгласете се и не съжалявайте. Всъщност, динамиката ще се отрази положително на връзката ви, всяко ново събитие ще ви помага да се опознавате по-добре. Ситуация, която подсъзнателно сте искали, но ви е било страх да си признаете.

 

Везни

 

През първите няколко дни от седмицата отношенията между вас и половинката ще са спокойни, но след сряда той/тя може да започне да отсъства все по-често или непрекъснато да отклонява предложенията ви. Със сигурност ще се почувствате самотни и пренебрегнати, което ще е доста далеч от истината. Ако стоически изтърпите и изчакате няколко дни без да задавате въпроси, то в края на седмицата за награда ще преживеете приятна изненада.

 

Скорпион

 

Спокоен ще е периодът за онези, в чиято връзка няма причини за съмнения. Ако обаче от известно време усещате безразличие и между вас двамата нищо не се случва, то може би е настъпил „моментът на истината“. Проявете решителност, задайте въпросите си. Отговорът ще ви подскаже дали не е по-добре да отворите следващата нова страница в живота си.

 

Стрелец

 

Не се затваряйте в себе си и не коментирайте старите разправии. Ако ви е яд на гаджето, кажете си „мъката“, излейте си емоциите и оставете миналото в миналото. Може би всичко е било въпрос на недоразумение и връзката ви все още има смисъл? Каквото и да е продължението, трябва да го решите заедно.

 

Козирог

 

Тъй като за вас е много трудно да изразявате емоциите и го правите по-скоро с действия, отколкото с думи, то любимият човек може да остане с впечатлението, че сте безразлични към него/нея. Постарайте се да сте малко по-мили. Последвайте фантазията си и организирайте кратко пътешествие, с което да го/я убедите, че любовта ви е жива.

 

Водолей

 

Ентусиазмът понякога ви прави лоша услуга, подтиква ви към импулсивни, но неприемливи постъпки. Те не само не се харесват на половинката ви, но може да станат повод за поредната разправия. Ако искате до го/я впечатлите приятно, проявете разбиране към предпочитанията му/й, а не се опитвайте непрекъснато да шокирате всички с пристъпи на оригиналност, които понякога се оказват изтощителни.

 

Риби

 

С дребни, но приятни жестове от страна на приятел/ката ви ще започне седмицата. Ще ви направи впечатление, че той/тя се опитва да ви зарадва по някакъв начин всеки ден. Покажете му/й, че забелязвате, че се радвате, че оценявате усилията, че чувствата ви стават все по-дълбоки.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 4 седмици

ooo, daaaa...vseki ponedelnik s tova zapo4vame i na kraia v petuk se okazvame pred edna goliama luja i neizpulneni me4ti


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия