Седмичен любовен хороскоп 25-31 март

Вижте какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-03-25 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 25-31 март
Снимка: iStock/Bobex-73

Овен

 

Конфликтите с половинката ще са почти ежедневни. Независимо, че той/тя на моменти сериозно ще ви разваля настроението, все още е рано да мислите за раздяла. Нов обожател ще се завърти в орбитата на необвързаните. Съгласете се на среща в края на седмицата.

 

Телец

 

Любимият човек ще трябва да се справи с някои лични неуспехи и ще има нужда от грижата и съчувствието ви. Необходимостта да го/я окуражавате може да ви изтощи емоционално. През втората половина на седмицата обстановката ще се успокои. Организирайте си някакво кратко пътешествие за възстановяване на доброто настроение.

 

Близнаци

 

Ще сте доста по-наблюдателни и сензитивни от обикновено. Ще забележите у любимия човек качества, които до момента са ви убягвали. Не е сигурно, че ще ви харесат, но преди да започнете изяснителни разговори, помислете дали последствията от него няма да са още по-неприятни.

 

Рак

 

Мислейки за миналото буквално успявате да го привлечете обратно към себе си. Непредвидена среща с човек, с когото отдавна сте прекратили връзката си, ще ви развълнува, но и уплаши. Не е изключено да се замислите за „ново начало“. А, ако се окаже като предишното, как ще ви се отрази?

 

Лъв

 

Някои думи и действия на половинката не само няма да ви харесат, ами може и да ви ядосат. Не бъдете прекалено критични и взискателни. Всеки има своя „лош момент“, а ако той/тя изведнъж ви обърне гръб ще се почувствате неловко.

 

Дева

 

Поведението на любимия човек може да предизвика подозрения. Не коментирайте „забранени“ теми докато не се убедите, че той/тя действително се опитва да ви заблуждава. Страхът от самота може да ви накара да простите някои дребни грехове, но честолюбието ви не би понесло мисълта за изневяра.

 

Везни

 

Умението ви да намирате красотата навсякъде около себе си ще се окаже безценно през следващите дни. Любимият човек може да е неспокоен/а, напрегнат/а, несигурен/а в себе си. Усмивката и ведрото ви настроение ще са заразителни и още в средата на седмицата ще го/я накарате да забрави проблемите.

 

Скорпион

 

Преживяванията ще са разнообразни. Бурни страсти се закипят във вените на емоционалната ви личност. Много е вероятно да прекратите една връзка и почти веднага да започнете друга. Не бързайте да се сближавате и да се уединявате с обекта на интереса си. Запазете дистанция докато той/тя не докаже, че заслужава доверието ви.

 

Стрелец

 

Стремежът ви да постигнете своето може да стресира и отблъсне любимия човек. Не изисквайте от него/нея повече, отколкото може да ви даде. Ако усещате, че ви е трудно да овладеете собствените си емоции, ограничете контактите предимно до виртуални. Въздържайте се от нови запознанства.

 

Козирог

 

Привлекателни сте и излъчвате спокойствие. Ще избегнете конфликтите с гаджето, ако си насрочвате срещи често, но не оставате заедно прекалено дълго. За необвързаните предстои тонизиращо неангажиращо запознанство. От него едва ли ще излезе дълга връзка, но пък ще е вълнуващ флирт.

 

Водолей

 

Отношенията с актуалната ви половинка ще са леко неясни и леко обезпокоителни. Непрекъснато ще имате чувството, че помежду ви остава нещо недоизказано, което ще ви хвърля в недоумение. Не бързайте да мислите, че това е краят на връзката. В последните дни на седмицата ще има изненада.

 

Риби

 

Романтичните отношения ще са толкова мили и вдъхновяващи, че ще ви се сторят нереални. Не говорете за щастието си с приятели/ки, които биха реагирали с фразата, че „много хубаво, не е на хубаво“. Насладете се на преживяванията, разгърнете въображението си, предложете му/й да направите нещо, за което до момента не сте се сещали, като например да яздите кон или да посетите ферма за щрауси. Бъдете сигурни, малко адреналин няма да е излишен и ще ви сближи още повече.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 1 месец

ehaaa, kudeto i da otvorim vse takiva statii sa pred o4ite


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия