Седмичен любовен хороскоп 18-24 март

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-03-18 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 18-24 март
Снимка: iStock/Drazen Zigic

Овен

 

Вгледайте се в човека, който от доста време се опитва да ви впечатли. Съгласете се на среща, за да го/я опознаете по-добре. Най-подходящият ден е сряда, когато Слънцето ще навлезе във вашия знак. Виртуалните контакти не са достатъчно убедителни. Повече слушайте и по-малко говорете за себе си.

 

Телец

 

Любовният ви живот е прекалено спокоен и за това може да започне да ви изглежда скучен. Организирайте кратко съвместно пътуване към непознато място. Няма да ви навреди, а и ако се натъкнете на някакви препятствия, може да се превърне в истинско приключение. След четвъртък проверявайте старателно съобщенията си, за да не пропуснете нещо, което може коренно да промени живота ви.

 

Близнаци

 

Стремежът ви към свобода и независимост на моменти ви прави неуправляеми. Половинката ви може да си трае и да си „затваря очите“, но няма да е за дълго. Конфликтът назрява и в края на седмицата може да избухне. Поработете върху поведението си, ако не искате да разрушите връзката.

 

Рак

 

Опитайте се да не прехвърляте лошото си настроение на околните и най-вече на половинката си. Не прекалявайте и с желанието да му/й угодите, защото ще започне да се съмнява във вас. Ще си помисли, че го правите, за да прикриете някакво свое прегрешение и ситуацията може да стане непредсказуема.

 

Лъв

 

Ще ви обсипват с комплименти, които не само ще повишат самочувствието, но и ще „приспят“ предпазливостта ви. Не забравяйте, че милите думи не винаги са израз на искрени чувства. Понякога са начин на ви заблуждават и използват.

 

Дева

 

Първите няколко дни от седмицата ще са еднообразни, скучни и с нищо-не-запомнящи се. След сряда ще се развълнувате от непредвидена среща, телефонно обаждане или друг вид съобщение. Ако последва и покана за среща, в никакъв случай не отказвайте. Предстои промяна, която може да ви се стори рязка, но ще ви хареса.

 

Везни

 

Едно от основните ви затруднения е да направите избор или да вземете важно решение. Двама души едновременно ще ви покажат, че не са безразлични към вас. Поведението им определено ще предизвика объркване в чувствителните ви души. Ако успеете да се сближите, да ги опознаете малко по-добре и да ги сравните с очакванията си, то до края на седмицата ще знаете кой е „вашият човек“.

 

Скорпион

 

Привлекателни сте и ще можете да подчините на волята си когото пожелаете. Ако някой отдавна изпълва сърцето ви с нежни чувства, то няма по-подходящ момент от този да „стопите ледовете“. Направете го деликатно, защото би било огромна грешка да се опитате да го/я манипулирате.

 

Стрелец

 

Спокоен период, белязан с дребни, но приятни изненади. Устойчиво доброто ви настроение и умението да реагирате на критичните ситуации с чувство за хумор ще ви помогне да избегнете кризисните моменти, засягащи любовната връзка. След време ще си спомняте за тях с умиление.

 

Козирог

 

Не обръщайте внимание на дребните пропуски на половинката, нито на забележките, които ви отправя. Установите ли, че напрежението се повишава, осигурете си лично време, излезте с приятели, изобщо, променете компанията. Дайте му/й възможност да се успокои и сам/а да ви потърси. Не коментирайте отминалите събития.

 

Водолей

 

Седмицата може да започне с нещо като „буря в чаша вода“ или, по друг начин казано, с бурен скандал между вас и гаджето, при това без съществен повод. Не търсете причината само в него/нея, дайте си сметка и за собствените си грешки, дайте си и ден почивка от присъствието му/й. След това ще имате достатъчно добър мотив да „започнете на чисто“. Красивите моменти предстоят.

 

Риби

 

Наблюдавайте какво се случва около вас, какво е поведението на хората от обичайното ви обкръжение. Интуицията ще ви подскаже, че някой ви обича, но се страхува да го признае. След като Марс навлезе във вашия знак ще ви стимулира към повече инициатива. Не се смущавайте, няма нищо лошо в това да направите първата крачка.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 1 месец

ne znam .....vse stava ne6to drugo , ne se stremia da dokazvam otdavna


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия