Венера в Риби - какво очаква зодиите?

Прогноза за периода

2024-03-13 18:00:00
Венера в Риби - какво очаква зодиите?
Снимка: iStock/Justin Pumfrey

Планетата на любовта, романтиката и красотата влезе в знака на водните Риби - чувствителни, емоционални, романтични, състрадателни и мили зодиакални знаци. Това се случи на 11-и март и планетата остава там до 5-и април. Комбинацията е страхотна, усещаме магията във въздуха. Отново ще повярваме в любовта, ще се насладам на вълнуващи, романтични мигове, на приказни моментиq ще станем сантиментални. Някои ще се влюбят от пръв поглед, при други връзката се развива чудесно и става по-стабилна. Сега е време да слушаме сърцето си, да видим красотата в света, да се потопим в магията. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Glamour".

 


Овен

 

Сега е времето тези зодии да се научат да обичат себе си. Нека направят грижата за себе си приоритет, да се поглезят, да си починат, да си обърнат повече внимание. Овните може да се отдадат на духовната си страна и да станат по-спокойни.

 

Телец

 

Ще имат късмет през периода. Телците сега създават вълшебни връзки, такива, които чувстват, че сякаш винаги им е било писано да се случат; че са наистина съдбовни. Комбинират силата си, енергията си, идеите си със специален човек, наистина магичен, и резултатът е невероятен.

 

Близнаци

 

Близнаците ще имат успех през следващите седмици. Вниманието ще бъде насочено към тях, тъй като ще постигнат нещо наистина важно и голямо. Те ще използват чара си, за да получат това, което искат. Важното е, че ще са много вдъхновени и истински ще желаят това нещо.

 

Рак

 

Сега е времето да послушат сърцето си. Трябва да разберат какво им казва то, да го следват, дори да ги отведе на екзотично, непознато място. Така Раците ще научат повече за нещо, което наистина ги е очаровало и което ги омайва.

 

Лъв

 

При Лъвовете ще има трансформации. Тези зодии трябва да променят начина, по който подхождат към любовта и връзките. Това ще им бъде от полза. Сега е моментът да го направят, Вселената ги подкрепя и усещат това.

 

Дева

 

Тези зодии определено са в романтично настроение. През периода те ще могат да задълбочат отношенията, да направят връзката по-сериозна, да намерят стабилност. Сбъдват не една или две мечти. Възможно е да получат предложение за брак и естествено - да приемат.

 

Везни

 

Най-накрая ще внесат разнообразие в живота си - ще започнат да се занимават повече с изкуство, да спортуват, или просто ще правят нещо, което им носи повече наслада в ежедневието. Така ще направят живота си много по-красив. Освен това, Везните ще се обградят с добри хора и верни приятели.

 

Скорпион

 

Периодът е приказен за тях. Сега е време да се отдадат на творческата си страна. Да започнат по-често да правят това, което обичат, да са креативни, да се забавляват. Скорпионите ще са магнетични, изкусителни и ще събират много погледи, внимание. Обвързаните ще се радват на романтика, а необвързаните - на флиртове.

 

Стрелец

 

Сега е времето да направят дома си по-уютен и да го почувстват като своето място. Освен това, Стрелците отново ще се свържат с човек, който усещат като истинска част от себе си. Това много ще ги зарадва. Обвързаните могат най-накрая да внесат стабилност във връзката и да се чувстват в безопасност с любимия човек.

 

Козирог

 

Козирозите трябва да действат смело в следващите седмици. Сега е моментът да кажат на някого как наистина се чувстват, какво изпитват към него. Думите им наистина ще са магични и ще очароват този човек. Тези зодии трябва да знаят, че имат способността и силата да сътворят нещо наистина вълшебно.

 

Водолей

 

И за тях периодът ще е щастлив. Водолеите най-накрая ще се чувстват доволни от себе си, ще са щастливи, че са такива, каквито са, ще се успокоят. Радват се на това, което имат, на това, което им поднася живота. Ще си поставят още по-високи цели и ще ги следват. Стават по-креативни. Може да си купят луксозни предмети.

 

Риби

 

Те наистина ще са в свои води сега! Периодът е магичен и вълшебен за тях. Рибите ще изразяват себе си по креативен начин, ще се отдадат на творческите си пориви, ще са много щастливи. Тези зодии ще срешнат хора, които имат подобни интереси, идеи, виждания, миси, цели. Това им носи истинска радост. Рибите ще изглеждат и ще се чувстват по-добре от всякога!

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия