Седмичен любовен хороскоп 4-10 март

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-03-04 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 4-10 март
Снимка: iStock/kieferpix

Овен

 

Не прекалявайте с претенциите спрямо любимия човек. Дори да сте недоволни от нещо, не бързайте да го/я атакувате. Реагирайте с чувство за хумор и ще избегнете поредица неприятни разговори, които биха навредили на връзката ви.

 

Телец

 

Поредица приятни съвпадения ще зарадват както вас, така и половинката ви. Оставете му/й инициативата. Нека последва въображението си и да се погрижи за забавленията ви. Със сигурност ще ви изненада приятно.

 

Близнаци

 

Ако има недоразумения между вас и половинката ви, побързайте да ги изгладите още в първите дни на седмицата. Така ще си осигурите един спокоен и приятен период. Ако не сте обвързани, не бързайте да приемате мили предложения за срещи поне до сряда. Ще се окажат подвеждащи.

 

Рак

 

Особено вредна за любовната ви връзка ще се окаже склонността ви да приемате очакванията си за действителност. Провеждайте разговорите си така, че да не останат неясноти между вас и гаджето, да нямате никакви съмнения относно намеренията му/й. Не разчитайте на представите, които си изграждате, а на точно формулирани твърдения.

 

Лъв

 

Интересите и желанията ви коренно ще се различават от тези на половинката. Опитайте се да ги обсъдите и да направите така, че всеки един от вас да разполага с лично време. Не само няма да се стигне до остри разправии, а напротив. Когато отново сте заедно ще можете да споделите преживяното и да освежите връзката си.

 

Дева

 

Не давайте неизпълними обещания, независимо дали връзката ви е от скоро или вече е продължителна. И в двата случая доверието помежду ви ще се пропука. В случай, че все още търсите личността, с която да споделите чувствата си, бъдете предпазливи спрямо прекалено екзалтирани любовни предложения.

 

Везни

 

Прекалено настоятелното внимание спрямо вас ще се отрази стимулиращо и на настроението, и на самочувствието ви. Стремежът към прекрасното и идеалното този път може да ви изиграе лоша шега, да ви подтикне да последвате спонтанния си порив, след което да преживеете разочарование.

 

Скорпион

 

Магнетични сте и без никакви усилия ще спечелите обекта на интереса си, дори да е с каменно сърце. По-сложното във вашия случай е да запазите връзката, след като сте направили първите стъпки. Защото понякога прекалената ви мнителност превръща щастливото начало в трагичен край.

 

Стрелец

 

Разпределете заниманията си така, че да направите едно или повече кратки пътешествия в компанията на любимия човек. Не е важно да са на далечно разстояние, а да са на места, които никога не сте посещавали и да сте заедно. Дори да е в града, в който живеете, преживяванията ще са незабравими.

 

Козирог

 

Бъдете готови за промени в любовната сфера. Ще са неочаквани и ще изискват бързата ви реакция. Може да започнете нова връзка, да внесете нещо ново в съществуващата, да вземете важни решения относно самите себе си, осъзнавайки къде грешите. Независимо от характера им, ще се почувствате доволни.

 

Водолей

 

Емоциите твърде често ще пречат на реализацията на желанията ви. И то не, защото ще са положителни или отрицателни, а защото ще са прекалено спонтанни, неконтролируеми и с поведението си може да уплашите гаджето. А ако не сте обвързани – да създадете неприятно впечатление у обекта на чувствата си. Насочете ги към градивни дейности, с които бихте зарадвали хората, които обичате и ще се насладите на собствената си полезност.

 

Риби

 

Настроението ви ще е доста нестабилно. Предявяването на неоснователни капризи и претенции спрямо любимия човек може да се окаже пагубно за връзката ви. Намалете темпото, споделете желанията си с половинката, приемете мнението му/й, дори да не сте съгласни. Самият факт, че сте готови за компромис, ще е стимулиращ за романтичните ви отношения.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия