Седмичен любовен хороскоп 26 февруари - 3 март

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-02-26 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 26 февруари - 3 март
Снимка: iStock/DisobeyArt

Овен

 

Седмицата може да започне с доста неприятни спорове между вас и любимия човек. Намерете начин да изясните причините за недоволството или претенциите му/й. Може да не сте съгласни, да ви изглеждат като глупав каприз, но ако искате да запазите връзката си, запазете спокойствие и „не се хвърляйте в битката“. След сряда той/тя ще осъзнае грешката си, ще се извини и нещата ще си дойдат по местата.

 

Телец

 

Ще разполагате с уникалната възможност да привлечете вниманието на човек, към когото от доста време изпитвате непреодолимо влечение. Не се колебайте да приемете покана за среща, но и не бързайте да скъсите дистанцията още в първата минута, в която той/тя е навлязъл/а в гравитационното ви поле.

 

Близнаци

 

Отделяйте повече време на половинката си. Наблюдавайте поведението и настроението й. Може би ще забележите, че е разсеян/а, мислите му/й се реят в неизвестна посока. Опитайте се да разберете дали помежду ви не се е „наместил“ трети човек. Съмненията ви може да се окажат основателни.

 

Рак

 

Овладейте пристъпите на ревност. Ако гаджето ви се опитва да намали срещите, то дайте му/й възможност да разполага с лично време, не се опитвайте да го/я обсебвате. Покажете ли, че се съмнявате в силата на чувствата му/й, то рано или късно той/тя ще ви накара да съжалявате за съмненията си.

 

Лъв

 

Любовният „вятър“ ще промени посоката си. Ако отдавна чувствате, че трябва да се случи нещо ново на романтичния фронт, то тази седмица най-после ще има на какво да се зарадвате. Отношенията ще станат много по-свежи и наситени с емоции, ако сте във връзка. Интуицията ще подскаже на необвързаните, че някой изпитва към тях истински нежни чувства.

 

 

Дева

 

Не наказвайте твърде дълго половинката си за допуснатите грешки. Ако вече сте се убедили, че той/тя е осъзнал/а за какво става дума, то проявете снизхождение. Още повече, че самите вие съвсем не сте „пърхащи ангелчета“, правещи всичко по най-идеалния начин.

 

Везни

 

Чаровни сте и способни да предразположите към себе си всеки, дори най-затворения и недружелюбен събеседник. Няма по-подходящ момент за „омагьосване“ на личността, която неудържимо ви привлича, но все още се прави, че не ви забелязва. Просто останете в обсега на полезрението му/й и бъдете сигурни, че до ден-два ще направи първата крачка.

 

Скорпион

 

Изграждайте отношението си към половинката от личен опит и наблюдения, а не слушайки мнението на приятелите си за него/нея. Преди да се поддадете на манипулации, помислете си имат ли приятелите ви любим човек в момента, колко раздели са преживели и защо се е случило. Само тогава ще осъзнаете причината за „добронамерените“ им съвети.

 

Стрелец

 

Емоционалното ви състояние ще е приповдигнато, но и напрегнато. Много малко ще е нужно, за да излезете извън релси и да предизвикате разправия. Останете за известно време със собствените си мисли, за да не провокирате излишно любимия човек и да разрушите с един замах онова, което сте градили дълго време.

 

Козирог

 

Доброто настроение съчетано с присъщото ви великодушие ще ви помогне да подобрите нивото на разбиране с половинката си. Предразполагайки го/я към искреност ще получите онова внимание и признание, от което винаги сте имали нужда. Романтичните преживявания ще са повече от достатъчни.

 

Водолей

 

Чувствата и разумът ви са в хармония. Ако е имало някакви недоразумения между вас и приятел/ката ви, сега е моментът да ги обсъдите и оставите в миналото. Не само ще се сближите още, но и ще осъзнаете кои са били погрешните ви илюзии.

 

Риби

 

Бурни емоции предстоят за необвързаните. Някой шеметно ще се втурне в живота им и ще ги извади от зоната на душевния им комфорт. Ще им е нужно малко време, за да осъзнаят, че са „влюбени до уши“, а добрата новина е, че ще получат сигнали за взаимност.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия