Седмичен любовен хороскоп 19-25 февруари

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-02-19 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 19-25 февруари
Снимка: iStock/Bakharev

Овен

 

Предстоят непредвидени срещи, предизвикващи емоционални изблици. Нечие присъствие ще ви стимулира да покажете себе си в съвсем различна светлина. Предстои промяна в отношенията. Ще привлечете вниманието на личност, която към момента дори не е забелязвала присъствието ви.

 

Телец

 

Нов човек ще се появи в обкръжението и пътищата ви ще се пресекат. Запознанството ще предизвика и у двамата бурни емоции, които бързо ще се превърнат в силни страсти. Не залагайте на стабилност, обаче. Може да е незабравим флирт, но едва ли ще е неразрушима връзка.

 

Близнаци

 

Желанието ви да спечелите нечие сърце ще надделее над всичко. Проявете инициатива, покажете присъствие, при това без да прекалявате с проявите на ексцентричност. Веднъж обръщайки погледа му/й към себе си, ще можете да скъсите разстоянието. Единственият риск е, че ако той/тя не ви допадне, трудно ще го/я накарате да се откаже от вас.

 

Рак

 

Огромен проблем, вредящ на любовното ви щастие е, да се държите като „обидена госпожица“, страдайки мълчаливо. Осъзнаете ли веднъж за винаги, че мълчанието в някои случаи изобщо не е злато и че за да постигнете хармония с любимия човек е нужно да сте искрени, то мрачните моменти ще останат в миналото.

 

Лъв

 

Както вие, така и половинката ви ще сте безпричинно раздразнителни. Дори обичайни, ежедневни, безобидни на пръв поглед теми може да предизвикат бурни разправии. Колкото по-глупав е повода, толкова по-неотстъпчиви ще сте и двамата. Само вроденото ви благородство и навременната му проява ще предотврати раздялата.

 

Дева

 

Огледайте се около себе си, вместо да чакате принца на белия кон. Някой непрекъснато се опитва да ви впечатли, да ви изненада приятно, да ви улесни. Би било жалко, ако с капризите и равнодушието си изпуснете момента и му/й позволите да се откаже от мечтаната връзка, тръгвайки си от живота ви. Когато установите какво сте загубили, ще съжалявате, но ще е твърде късно.

 

Везни

 

Комбинацията между магнетизъм и влюбчивост понякога ви изиграва лоши шеги, привличате към себе си най-неподходящия човек, което си е сериозно изпитание. Неочаквана среща не само ще ви развълнува, но и ще ви накара да преосмислите перспективите на настоящата си връзка.

 

Скорпион

 

Любовният ви живот ще е напрегнат, наситен с разногласия и липса на разбиране. Освен това ще сте прекалено чувствителни дори към безобидни забележки. Усетите ли, че разговорът ще се превърне в умопомрачителен скандал, помислете до колко са силни чувствата ви към половинката и готови ли сте за раздяла. Отговорът ще ви подскаже как трябва да се държите.

 

Стрелец

 

Очаквайте неочакваното. Внезапната поява на старо гадже или нов/а обожател/ка ще предизвика хаос в мислите и чувствата ви. Действайте с присъщата си откровеност и всичко, което ви изглежда сложно, ще придобие съвсем ясни очертания. Давайки си сметка за силата на чувствата, ще успеете да ги изразите.

 

Козирог

 

Връзката ви ще премине през лека криза, която ще бъде причинена от външна намеса. Някой умишлено ще се опита да ви навреди, да ви въвлече в интрига, да предизвика бурни разправии между вас и половинката ви. Преди да се хвърлите във водовъртежа на провокациите, помислете защо се случват и пазете любовта си.

 

Водолей

 

Водопад от комплименти и мили жестове, идващи от почти непознат/а може леко да ви обърка, смути, но и изкуши. Да си помислите, че не е зле да се сближите, опознаете, да проверите съвместимостта на характерите си. За необвързаните идеята може и да е обещаваща, но в случай, че вече споделяте чувствата си с някого, помислете дали ще ви е удобно да седите на два стола едновременно.

 

Риби

 

Слънцето, а след него и Меркурий се местят при вас. Мечтателност, романтизъм, самовглъбеност и подсъзнателни страхове ще ви изпълнят. Едва ли това ще е най-бурната ви в любовно отношение седмица, но със сигурност ще е най-дълбокомислената, в която ще можете да взимате зрели и трайни решения за смисъла на връзките си изобщо.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 месеца

vajnoto e da sme jivi , zdravi i da ima usmivka


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия