3 зодии отворени към намирането на нова любов, дори след лоша раздяла

Вижте кои са те

2024-02-27 18:00:00
3 зодии отворени към намирането на нова любов, дори след лоша раздяла
Снимка: iStock/Gorica Poturak

Тези зодии са отворени към това отново да намерят любовта, дори след драматична раздяла, разбиване на сърцето и непоносима болка. Те просто вярват в любовта, романтици са, копнеят да намерят своята приказка и не се отказват лесно. Колкото и лоши да са били нещата, бързо продължават напред. Ето кои са, според "Times of India".

 


Овен

 

Те са познати с куража си, страстта си, силата си, ентусиазма си. Затова - не може лесно да сломите Овните и те продължават напред. Не се страхуват от предизвикателствата и бързо се възстановяват след лоша раздяла. Знаят как да подобрят настроението си, смели са, устойчиви и не позволяват на раните да ги съсипят. Енергични са, опитват да са оптимисти, не се съжаляват. Не мислят за миналото и не таят злоба. Просто продължават напред, не се предават и търсят нещо ново.

 

Риби

 

Рибите са известни със състраданието си, съчувствието си и силната си интуиция. Те опитват да разбират другите, знаят, че живота поднася всичко, гледат да не таят злоба, дори някой да им е разбил сърцето. Може много да страдат, но проявяват разбиране, съчувстват. Те са емоционални и чувствителни зодии, лесно биват ранени, тъй като копнеят за истинската любов. Но и са интуитивни, бързо могат да се излекуват, прощават и мечтаят за хубавото - това им позволява да продължат напред. Не позволяват на болката да ги направи лоши, а напротив - само по-мъдри. Вярват в романтиката, в приказките и дават още един шанс на любовта.

 

Везни

 

Управлявани са от Венера - планетата на любовта, романтиката и красотата. Не е изненада, че Везните са в списъка. Те са чаровни, грациозни, романтици, дипломатични. Гледат да не задълбават, не искат около тях да има драми и скандали, дори след лоша раздяла. Търсят нова връзка, която да е по-спокойна и хармонична. Те са позитивни, вярват, че всичко е за добро и че скоро ще намерят половинката си. Идеалисти са, имат високи очаквания и никой не може да сломи духа им. Не губят вяра в любовта.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия