Седмичен любовен хороскоп 12-18 февруари

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-02-12 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 12-18 февруари
Снимка: iStock/Tatsiana Volkava

Овен

 

Не прекалявайте с изискванията си спрямо любимия човек. Припомнете си, че да обичате не означава да „притежавате“ половинката си. Опитът ви да ограничите свободите му/й едва ли ще подобри отношенията ви.

 

Телец

 

Въздържайте се от пристъпи на ревност. Те не са доказателство за силна любов, а по-скоро личен недостатък, с който трябва да се преборите. След като той/тя докаже, че подозренията ви са неоснователни ще се почувствате не само виновни, но и неуверени.

 

Близнаци

 

Някой ще пожелае да възстановите наскоро прекратена връзка. Преди да „настъпите мотиката от погрешната страна“ за пореден път, припомнете си причините за раздялата. Ще ви отговорят на въпроса заслужава ли той/тя втори шанс или напротив.

 

Рак

 

Изненадваща среща с човек, който отдавна привлича вниманието ви ще ви зарадва, развълнува, но и смути. Дайте му/й възможност да прояви инициатива. След като се сближите, най-вероятно ще промените мнението си, но не е сигурно, че ще бъде по-добро.

 

Лъв

 

Събитията на любовния фронт ще са динамични. Предстои среща, която ще обърне представите ви за силна любов „с хастара навън“. Преди да се втурнете в поредната авантюра, опитайте да научите повече информация за обекта на чувствата си.

 

Дева

 

Любовните отношения ще са спокойни, но и неясни. Ще е трудно да предвидите действията на половинката си и да разгадаете желанията му/й. Не се и опитвайте. При подобни обстоятелства печеливша тактика е изчакването.

 

Везни

 

Заедно ви е скучно, а като си дадете почивка един от друг ви е тъжно. Не е ли време да помислите на къде върви връзката ви и какво очаквате от нея. Ако чувствата са угаснали, кое е по-добре – да се опитвате да ги разпалите отново или да прекратите агонията?

 

Скорпион

 

Тайнствени сигнали от непозната персона ще разпалят страстите ви. Вероятно ще ги получите чрез социалните мрежи или чрез общ/а познат/а. И в двата случая проявете предпазливост. Може да става дума за най-обикновена интрига.

 

Стрелец

 

По време на кратко пътуване някой ще накара сърцето ви да бие по-силно. Доверете се на интуицията си. Ще ви подскаже как да привлечете вниманието и да спечелите благоразположението му/й.

 

Козирог

 

Емоциите, които ви изпълват ще бъдат видими дори за хора, които не ви познават особено добре. Намерете начин да ги изразите така, че личността, която ги предизвиква да се почувства значима. Първата крачка към новата връзка е направена.

 

Водолей

 

Противоречиви чувства ще бушуват в сърцето ви и виновни за това ще са Венера и Марс, които в момента са във вашия знак. Не прекалявайте с екстравагантните и оригинални хрумвания, за да не се получи така, че „да извадите очи, вместо да изпишете вежди“.

 

Риби

 

Поведението на любимия човек може леко да ви разочарова и натъжи. Не бързайте да се сърдите, всеки има своите „лоши“ дни. Проявете разбиране. Той/тя, съвсем скоро ще ви покаже колко високо цени търпението ви.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия