Вълшебен Свети Валентин за 3 зодии!

Вижте кои са щастливците

2024-02-13 18:00:00
Вълшебен Свети Валентин за 3 зодии!
Снимка: iStock/Julia Pavaliuk

Празникът Свети Валентин е на прага ни. Денят на влюбените и виното ще е наистина вълшебен за част от зодиакалните знаци. Те ще се погрижат за себе си, ще се поглезят, ще се радват на романтични моменти, ще се чувстват обичани и щастливи. Ето кои са късметлиите на този Свети Валентин, според "Parade".

 


Козирог

 

Сега те ще се научат да обичат себе си и ще придобият увереност. Денят е прекрасен да се отдадат на активности, свързани с грижата за себе си и да прегърнат промените. На фокус са самите те, ще могат да се възползват от нови възможности, да израснат и да променят начина, по който хората ги възприемат. Сега е време да експериментират със стила си, да се отдадат на креативната си страна, да опитат нови техники за гримиране и нови продукти. Важно е да си обърнат внимание, да се погрижат за себе си и така ще блеснат. Да отворят сърцето си за любовта и някой може да види колко са чаровни.

 

Рак

 

През целия месец романтичните връзки са на фокус при тях. 14-и февруари е важен ден за тях - сега ще могат да изследват въпросите на сърцето. Любовта е на първо място за тях сега. Нека не се отказват от нея, да имат високи очаквания, да се надяват и да позволят на сърцето, на чувствата да ги водят. Обвързаните може да са имали спорове с партньора, но сега трябва да отворят сърцето си, да спрат да съдят, да проявят разбиране и така ще постигнат хармония. Необвързаните са способни да привлекат любовта към себе си в този ден. Нека са чувствени, уверени в себе си, да заявят какво искат и да се впуснат в предизвикателство.

 

Риби

 

Рибите са безнадеждните романтици на зодиака, но на този Свети Валентин няма да са фокусирани само върху партньора или любовните отношения. Сега социалният им живот е във възход. Те помагаха доста на приятелите си в последно време, бяха най-отговорните в компанията и сега всичко това им се отплаща. Ще се наслаждават на дена и ще се чувстват уютно. Нека отворят сърцето си и да си позволят да получат всичката обич, която им изпращат най-близките приятели. Прекрасен период да покажат на приятелите си колко ги ценят, да чуят техните мили думи, да се забавляват с тях, да споделят, да отпразнуват красивите приятелски отношения.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия