На някои хора им отнема много време да се влюбят. Те не си позволяват да се отдадат на чувствата веднага, анализират нещата, искат дълго да опознават партньора, гледат да са внимателни и да не действат импулсивно. Ето кои се влюбват бавно и постепенно, според "Times of India".

 


Овен

 

По принцип, те са импулсивни личности, смели, впускат се в предизвикателства, действат веднага, бързо вземат решения. Но това важи за всяка друга сфера, само не и за любовната. Когато избират партньора си, те започват да действат по-бавно, оставят нещата да се развиват полека, не избързват, мислят за отношенията, дори дълго време обмислят кога отношенията стават истинска връзка и наистина са сериозни. Отнема доста време да се влюбят истински.

 

Телец

 

Те са управлявани от Венера - планетата на любовта, романтиката и красотата. Не е изненада, че Телците са романтици по природа, но това не означава, че прибързват в отношенията. Тези зодии си отделят доста време да опознаят човека, да се влюбят, да го изпитат в различни ситуации, да видят дали има разбирателство. Те са предпазливи, затова действат бавно и постепенно във връзките. Искат половинката им да е сериозна като тях, да иска дългосрочна и стабилна връзка, да може да се разчита на нея - а тези неща няма как да се разберат веднага.

 

Близнаци

 

Тези зодии са известни с това, че са емоционални, усещат всичко силно, отдават се на чувствата, но по-скоро на страстта, похотта, тръпката. Веднага може да са замаяни от някого, много да го харесват, да бъдат привлечени от него, но не и влюбени. Понякога Близнаците може да са леко двулични и да имат скрити мотиви. Държат се, сякаш са влюбени, но истината е, че просто са развълнувани, копнеят за ласки, секс и т.н. Предпазливи са, не държат да се влюбват, защото знаят, че тогава отношенията стават напрегнати и може да има драми. Обичат да флиртуват, да опознават много хора, бавно се печели доверието им.

 

Лъв

 

Лъвовете са много амбициозни зодии, мислят за целите и постиженията си, искат да са лидери, първи, най-добри във всичко. Така е и в любовната сфера - искат стабилна и силна връзка, която ще устои на изпитанията и на времето. Затова, те не бързат да изберат партньор и не си позволяват веднага да се влюбват, да замъглят съзнанието си. Търпеливи са, внимателно подбират партньора, дълго време се уверяват, че ценностите им, желанията им и мечтите им съвпадат с тези на половинката. Градят отношенията бавно и постепенно, искат нещата да са сериозни и да продължат дълго.

Автор: Ивета Иванова