Седмичен любовен хороскоп 5-11 февруари

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-02-05 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 5-11 февруари
Снимка: iStock/Vasyl Dolmatov

Овен

 

Организирайте си някакво кратко пътешествие. Ако сте обвързани, половинката ви със сигурност ще се зарадва на идеята. Ако пък все още не сте, никак не е за пренебрегване възможността точно по време на пътуването да срещнете бленуваната личност.

 

Телец

 

Случайно запознанство или страстно обяснение в любов може да предизвика буря от емоции. Опитайте се да запазите типичното за вас спокойствие и да си осигурите малко „време за размисъл“. Само тогава ще разберете дали ви изпълват истински чувства или е просто мимолетен порив.

 

Близнаци

 

В началото на седмицата отношенията с половинката може да са доста напрегнати. Дайте си малко почивка един от друг, за да не се стига до разговори, застрашаващи бъдещето на връзката. След сряда и двамата ще се чувствате много по-спокойни и готови да забравите поводите за сръдня.

 

Рак

 

Любовните страсти постепенно ще покачват градуса си. Предстои ново романтично запознанство или възстановяване на стара връзка, но и в двата случая в живота ви ще настъпят промени. Не ги отхвърляйте, новото не винаги е сигнал за неприятности.

 

Лъв

 

Магнетичната ви енергия ще привлече нови обожатели. Контактите с тях ще предизвикат приливи на сантименталност. Обвързаните ще оценят привързаността към половинката си, за разлика от „свободните сърца“, които може да се изпълнят с тъжни спомени.

 

Дева

 

Среща с интригуващ „обект“ ще ви извади от непроницаемото спокойствие и едновременно с това ще ви уплаши. Усещането, че „губите почва под краката си“ и някой може да ви подчини на волята си, може да ви накара да се затворите в себе си. Преди да го направите, помислете ще срещнете ли любовта, ако всеки път й обръщате гръб.

 

Везни

 

Привлекателни сте и, посещавайки места, където има повече хора, ще си осигурявате все нови и нови фенове. Комплиментарно е да знаете, че ви харесват, но не е сигурно дали сред всички тях се намира и истинската ви любов.

 

Скорпион

 

Сблъсъкът между мисли и чувства ще е силен и труден за преодоляване. От една страна ще ви се иска искрено да разкриете емоциите си пред половинката, от друга, страхът от реакцията му/й ще ви действа сковаващо. За да ви повярва той/тя, трябва да си повярвате и самите вие.

 

Стрелец

 

Както вашите, така и претенциите на половинката ви на моменти ще са нелогично много един към друг. Не е изключено да се стигне до остри разговори и взаимни обвинения. Преди да направите някоя глупост, отговорете си на въпроса наистина ли искате да сте с него/нея и чак след това се заемайте с изграждане на тактики.

 

Козирог

 

По стечение на обстоятелствата както вие, така и половинката, ще се наложи да промените динамичния си стереотип. Ще проникнат нотки на несигурност в отношенията ви. Не търсете виновен и не бързайте със заключенията. През втората половина от седмицата отговорите ще се появят без дори да ги търсите.

 

Водолей

 

Навлизането на Меркурий във вашия знак и съединението му с Плутон ще даде силен тласък на чувствата. Бъдете готови да приемете случващото се, независимо дали емоциите ще се разгорещят или охладят. Ще ви е нужно време, за да осъзнаете ефекта.

 

Риби

 

Ще ви обземе някакво раздвоение. Ще ви е трудно да решите какво ви се иска повече – да сте сами със себе си у дома или да сте сред много хора. Оставете инициативата на любимия човек или пък, ако все още няма такъв, подчинете се на интуицията си. И в двата случая ще сте в печеливша позиция.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 месеца

zvu4i prekrasno . stiga da imam vuzmojnosti . zasega sum blokirana


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия