Седмичен любовен хороскоп 29 януари - 4 февруари

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-01-29 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 29 януари - 4 февруари
Снимка: iStock/gorodenkoff

Овен

 

Любимият човек изведнъж може да стане много щедър/а в обещанията си. Имайте си едно на ум, помислете защо го прави, какво цели. Не е изключено да се опитва да прикрие своя грешка, която ако узнаете, ще ви е много неприятно.

 

Телец

 

Гаджето непрекъснато ще ви провокира към разправии. Какво пък, след като толкова много иска да се карате, покажете че можете. Едва ли ще се стигне до раздяла, но ще успеете да си кажете един на друг разни неща, които сте премълчавали, а не е трябвало.

 

Близнаци

 

Понякога сте твърде доверчиви и лекомислени, което буквално подтиква хората, на които не сте особено симпатични да се възползват от ситуацията. Не обръщайте внимание на клюките, които се опитват да ви разкажат. Най-вероятно то правят от завист, за да навредят на връзката и да ви скарат с половинката.

 

Рак

 

Случайна среща с човек, с когото преди известно време сте били в романтична връзка първо ще ви изненада, а след това ще ви разтревожи. Почти сигурно е, че старото ви гадже ще се опита да възобнови отношенията. Не отговаряйте веднага, отклонете предложението с уговорка за следваща среща, за да си осигурите време за размисъл.

 

Лъв

 

Поведението на половинката може да ви ядоса. Да ви се стори, че или не ви обръща достатъчно внимание, или има прекалено големи претенции към вас. Преди да се възпротивите и да реагирате нападателно, помислете дали той/тя има причини да се държи така. А може би ви отмъщава за стари грешки?

 

Дева

 

Ще разполагате с удобен вариант за подобряване на отношенията с любимия човек, още повече ако скоро сте се карали. Почти едновременно и на двамата ще ви хрумне една и съща идея или желание. Установявайки, че мислите еднакво и предпочитанията ви свързват, бързо ще забравите отминалите спорове.

 

Везни

 

Ще получите интересна информация или новини от човек, към когото никак не сте безразлични и отдавна се опитвате да привлечете вниманието му. Фактът, че той/тя също се интересува от вас искрено ще ви зарадва. Не бързайте да насрочвате среща, насладете се максимално на емоцията, за да успеете да се овладеете когато вече сте заедно.

 

Скорпион

 

Понякога сте непредвидими. Не знаете нито какво искате, нито как да го постигнете, а най-лошото е, че си изкарвате недоволството върху най-близките хора, които ви търпят, защото ви обичат. Оставете инициативата в ръцете на любимия човек през тази седмица. Нека той/тя „командва парада“. Ще установите, че буквално отгатва желанията ви и с удоволствие ги осъществява.

 

Стрелец

 

Мил жест на половинката ви, с който ще започне седмицата, искрено ще ви зарадва. Покажете задоволството си и помислете как да се реванширате. Организирайте някакво пътешествие, особено ако скоро не сте пътували заедно. Ще загрее чувствата и ще стабилизира връзката ви.

 

Козирог

 

Не приемайте всеки комплимент или жест на внимание като сигнал за свалка. Първо разберете причините за такова мило отношение. Може да е искрено и някой да търси близостта ви, но може и да е продиктувано от меркантилното желание да ви използват.

 

Водолей

 

Опит за интрига ще помрачи любовните отношения. Реагирайте с най-чаровната си усмивка, за да прикриете зад нея мислите и емоциите си. След като игнорирате „доброжелателя“, изяснете ситуацията с половинката си в колкото е възможно по-спокоен разговор. Показвайки, че клюката не ви е подействала, ще отмъстите за нахлуването в личното ви пространство.

 

Риби

 

Странен разговор или постъпка на любимия човек ще ви разтревожи. Не споделяйте грижите си с никого, ще се възползват от моментната ви слабост. Доверете се на интуицията си, ще ви подскаже как да го/я предразположите към откровеност и да обясни поведението си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия