Седмичен любовен хороскоп 22-28 януари

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-01-22 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 22-28 януари
Снимка: iStock/vladans

Овен

 

С присъщата си стремителност винаги се движите към целите си по най-преките и най-късите пътища. Тази тактика понякога изнервя гаджето ви, защото той/тя не е готов/а за бързи и кардинални решения. Намалете темпото, обяснете замислите си, разберете какво половинката ви мисли, за да спечелите доверието и да получите подкрепата му/й.

 

Телец

 

Преминаването на Уран в директно движение от една страна ще стимулира въображението ви, но от друга ще ви направи по-раздразнителни, макар и само за няколко дни. Опитайте се да обсъдите спорните въпроси с половинката си в началото на седмицата и предимно да се забавлявате в края. Ще предотвратите възможността за поява на глупави и напълно излишни сблъсъци.

 

Близнаци

 

Ще ви направи впечатление, че любимият човек се държи доста хладно и дистанцирано. Заслужава си да поразсъждавате за причините. Най-вероятно ще установите, че в дъното на ситуацията е собственото ви поведение. Ако се отнасяте по-мило, със сигурност ще промените ситуацията.

 

Рак

 

Стремежът ви да прехвърлите всяко свое настроение и преживяване върху любимия човек е една от характерните ви черти като най-често не ви интересува той/тя от какво се интересува в конкретния момент. Опитайте се да не навлизате в личната територия на половинката си през тази седмица, за да избегнете разправии, от които се чувствате виновни.

 

Лъв

 

Тъй като никога не се съмнявате в личния си чар и обаяние, сте абсолютно убедени, че няма човек, който да не харесва компанията ви. Поведението на половинката през тази седмица може силно да ви озадачи, защото той/тя на моменти упорито ще ви отбягва. Запазете спокойствие, дайте му/й възможност да разполага с лично време. След Пълнолунието ще ви сподели причините, тревогите си и ще ви изненада приятно.

 

Дева

 

Физическото привличане не е най-същественият фактор, определящ стабилността на една романтична връзка. Трябва да се търсят и други допирни точки, а от вас зависи да ги откриете. Намерете начин да синхронизирате разбиранията си по глобалните въпроси, вместо да отстоявате принципи, нямащи отношение към силата на чувствата ви.

 

Везни

 

Желанието да сте полезни понякога се проявява по доста неприемлив начин като например непрекъснато да разпитвате и да се намесвате в решенията на гаджето си. Забележете как реагира в такива моменти и, усетите ли, че назрява скандал, прекратете интервенцията. Пренебрегването на Вселенския закон за „непоисканото добро“ в повечето случаи създава неприятности.

 

Скорпион

 

Непрекъснато ще се появяват някакви проблеми, взривяващи мира между вас и половинката ви. Проявете активност, искреност и намерете начин да ги обсъдите веднага. Един спор, колкото и да е остър, е за предпочитане, отколкото всеки да таи недоволство у себе си спрямо другия и да се съмнява в общото бъдеще.

 

Стрелец

 

Вълнуващи преживявания предстоят за необвързаните представители на вашия знак. Общуването ще им се получава с особена лекота и ще се сближат с човек, който отдавна привлича вниманието им. Не е сигурно, че ще поставят начало на поредната връзка, а още по-малко дали ще е продължителна, но няма да могат да се оплачат от липса на романтични емоции и незабравими приключения.

 

Козирог

 

Избягвайте разговорите, целящи обсъждане на различията в началото на седмицата. След като Венера навлезе във вашия знак, може да изглежда странно, но ще сте много повече рационални, отколкото емоционални. Без никакви усилия ще постигнете единодушие по въпроси, които преди това са ви изглеждали невъзможни за решаване.

 

Водолей

 

В началото на седмицата разговорите с любимия човек може да предизвикат раздразнение, неудовлетворение, да навредят на доверието помежду ви. Можете да оставите ситуацията такава, каквато е или да се опитате да изясните причините. И в двата случая е за предпочитане да се въздържате от резки действия, които биха се отразили разрушително върху връзката ви.

 

Риби

 

Някой по особено оригинален начин ще ви покаже милите си чувства, независимо дали сте във връзка или не. Ситуацията ще ви ентусиазира, вдъхнови и зареди с увереност. Насладете се на момента, но не бързайте да предприемате каквито и да било действия докато не сте изяснили собствените си очаквания.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия