Седмичен любовен хороскоп 15-21 януари

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-01-15 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 15-21 януари
Снимка: iStock/Maryviolet

Овен

 

Постарайте се да не споделяте личните и най-вече любовните си проблеми с когото и да било. Като се има пред вид колко сте емоционални, може да разкажете подробности, които да бъдат използвани срещу вас. Има хора, които само чакат да се скарате с гаджето си, за да се настанят на вашето място.

 

Телец

 

Приятните новини ще са свързани с личност, която не ви е безразлична. Най-вероятно през втората половина на седмицата ще получите и покана за среща. Реагирайте с присъщото си спокойствие. Предразполагайки го/я да говори за себе си, ще разберете свързва ли ви нещо или е за предпочитане да не експериментирате.

 

Близнаци

 

Ще научите подробности за миналото на любимия човек, които може да не ви харесат. Не бързайте със заключенията и най-вече с обяснителните разговори. Всеки има право на своите тайни. Заговорите ли за неговите/нейните, ще се почувства притиснат/а и ще се дистанцира. Последствията може да се окажат твърде неприятни.

 

Рак

 

Срещата с вълнуващата личност, на която бихте доверили чувствата си ще се случи на най-необичайното възможно място. Изненадата ще е толкова силна, че може да ви уплаши и да реагирате по най-глупавия начин. Едно от силните ви оръжия е пленителната усмивка, използвайте я.

 

Лъв

 

Жест, на който отдаван се надявате най-после ще се случи, но въпреки това ще ви изненада. Каквото и да ви предложи любимият човек – дали да заживеете заедно, дали да тръгнете на пътешествие, дали да ви запознае с роднините си, ще се го сътвори по изключително оригинален начин. Интересното е, че ако отношенията ви са стигнали до точката на замръзване и ви предложи да се разделите, ще го направи така, че всъщност ще ви зарадва.

 

Дева

 

Сигурни сте в себе си, знаете на какво сте способни, но едно от нещата, които не умеете е да губите. Не прекалявайте с претенциите и желанието да наложите мнението си по всички теми. Колкото и да ви обича, любимият човек не би жертвал/а индивидуалността си, обърне ли ви гръб ще е късно да правите каквото и да било.

 

Везни

 

Колебанието обикновено ви пречи. Ако ви е трудно да вземете някакво решение, засягащо обичайното ви ежедневие, споделете го с човека, с когото споделяте любовта си. Дори да няма опит и да не се сети как да ви помогне, ще ви подкрепи, окуражи, ще ви накара да повярвате в себе си, а обикновено точно това ви трябва.

 

Скорпион

 

Предстоят промени в романтичните отношения, които ще засегнат както обвързаните, така и тези, които все още са в търсене на подходящата партия. И докато търсещите ще попаднат на няколко еднакво интригуващи варианта, то при другата група ситуацията ще е доста конфликтна. Печелившата тактика е да намалите темпото и да не се поддавате на моментните си пориви.

 

Стрелец

 

Ще имате „неформален“ повод за празнуване. Някакъв служебен или учебен успех, сполучлива покупка, покана за участие във важна инициатива или нещо друго, което ще ви ентусиазира и вдъхнови. Интересното е, че благодарение на въпросното събитие или ще започнете вълнуваща нова връзка, или ще подобрите качеството на съществуващата.

 

Козирог

 

Не приемайте лично пристъпите на раздразнителност на гаджето си. Проявете търпение, разбиране, а и съчувствие до колкото е възможно. През втората половина на седмицата ще разберете каква е била причината, ще я прецените като незначителна, дори глупава, но ще е безпредметно да обсъждате. Просто, двамата сте преминали през още една проверка на любовта си.

 

Водолей

 

Анализирайте състоянието на отношенията си, независимо дали сте във връзка или не. Дефинирайте целите и очакванията си. В края на седмицата Слънцето и Плутон ще навлязат във вашия знак и вече нищо няма да е същото. С други думи, ако искате да промените нещо, от съществено значение е да разберете точно какво.

 

Риби

 

Любовният ви живот ще е в застой. Ще имате нужда от нови преживявания, но между вас и половинката ви почти нищо няма да се случва. Посветете се на спокойни занимания и му/й предложете да ги сподели с вас. Ще научите много един за друг.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия