Седмичен любовен хороскоп 8-14 януари

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2024-01-08 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 8-14 януари
Снимка: iStock/LuckyBusiness

Овен

 

Ако от известно време връзката с гаджето не ви удовлетворява, то през тази седмица ще разполагате с повече от една възможност да скъсате с него/нея. Не оставяйте „отворени“ теми. Изкоментирайте всички въпроси, които по някакъв начин ви отдалечават, за да сте сигурни в решението си.

 

Телец

 

Отношенията ви ще са спокойни, ако не се „хлъзнете по наклонената плоскост“ на изневярата. Мисълта да създадете успоредна връзка ще е изкушаваща, но ако й се поддадете, много бързо ще ви стане ясно какво се случва с човек, опитващ се да седи на два стола.

 

Близнаци

 

Ново запознанство ще предизвика бурни вълнения и горещи страсти. Преди да сте се хвърлили през глава към поредицата желани и очаквани с нетърпение любовни срещи, опитайте се да понаучите туй-онуй за обекта на чувствата си. Не е изключено да се окаже обвързан/а, а вие да влезете в ролята на „тъпия ъгъл“ от любовния триъгълник. Не си го причинявайте.

 

Рак

 

Не лишавайте любимия човек от вниманието си, независимо че на моменти той/тя може да е в лошо настроение. Проявете търпение, доверете се на интуицията си, бъдете откровени, споделете чувствата си и ще го/я предразположите да разкрие причините, предизвикващи тревога. Ще осъзнаете смисъла на понятието „истинска любов“.

 

Лъв

 

Ново запознанство напълно ще промени ежедневието ви. Ще се случи по време на пътуване, в спортната зала или на приятелски купон. Независимо от мястото и обкръжението, бързо ще установите, че ви свързват много общи теми и предстои да бъдете дълго време с въпросната личност.

 

Дева

 

Човек от миналото ще се появи внезапно и с особен ентусиазъм ще ви върне към спомните, към приятните мигове, преживени заедно. Замисляйки се над тях ще установите, че причината за прекратяването на отношенията ви не е била само у него/нея, не малък принос за раздялата имате и вие. Може би не е лоша идея да направите втори опит заедно?

 

Везни

 

Любовните отношения ще са леко конфликтни и то не заради някакви грешки, допуснати от половинката ви, а заради странни пристъпи на ревност, които ще ви обземат от време на време. Преодолейте вечните си колебания и задайте въпросите си откровено. Смелостта ви ще бъде възнаградена. Ще предотвратите раздяла, предизвикана от глупаво недоразумение.

 

Скорпион

 

Обсъждайте всичките си замисли и желания с любимия човек. Стремете се към синхрон, към взаимност и към уеднаквяване на интересите. Ако не се получи от първия път, не настоявайте на своето. Готовността да направите компромис е една от мерните единици за силата на любовта.

 

Стрелец

 

Въздържайте се от пристъпи на мнителност, подозрителност и недоверие спрямо гаджето си, още повече ако нямате убедителни причини за подобни прояви. Не само ще го/я огорчите, ами в крайна сметка до такава степен може да навредите на връзката си, че да причините прекратяването й.

 

Козирог

 

Обръщайте внимание на предложенията и желанията на приятел/ката си. Споделяйте и своите, комбинирайте ги, уеднаквявайте ги. Съвместните усилия за постигане на каквото и да било ще ви помогнат да се сближите и да преодолеете несходствата си.

 

Водолей

 

Социалните контакти ще са интензивни. Ще ви доставят удоволствие и възможност за сближаване с нови хора. Проявете инициатива, вглеждайте се в детайлите. Романтичните жестове ще ви осигурят незабравими преживявания, особено ако все още не сте попаднали на „половинката“ си.

 

Риби

 

Анализирайте състоянието на връзката си и, независимо дали сте доволни или не, помислете дали не е подходящо да обсъдите с любимия човек кой какво очаква от съвместното ви бъдеще. Няма да е от лесните разговори, но пък ще е достатъчно полезен, за да си спестите горчивината от евентуално разочарование.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия