Венера в Стрелец - какво чака зодиите?

Прогноза за периода

2024-01-04 18:00:00
Венера в Стрелец - какво чака зодиите?
Снимка: iStock/O_Lypa

Венера премина в знака на Стрелец на 30-и декември и ще остане там до 23-и януари. Сега любовта става едно голямо приключение, чакат ни много вълнения, спонтанни романтични срещи, нови преживявания, дълги страстни нощи. Вдъхновяваме се и сме пълни с ентусиазъм. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Collective World".

 

Овен

 

На фокус са философията, образованието, пътуванията. Овните ще имат много енергия и ще искат да раширят хоризонта си. Привлечени са от артистични и културни места, събития, празнува им се, ходят по тържества и фестивали, искат да научат и разберат нови неща. Може да отидат на далечно пътешествие или поне да направят планове за такова. Възможно е и да намерят любовта в лицето на чужденец - да се свържат с някого в друга държава и да водят връзка от разстояние. Привлечени са от това, което не е близо до тях, но трябва да внимават с тази връзка и обещанията, които правят.

 

Телец

 

При тях централни теми са интимността и споделените ресурси. Може да получат финансова услуга от близък човек или хора, с които работят. Обвързаните ще говорят с партньора повече за финансите, бюджета, как разделят парите, ще са по-конкретни, ще обяснят какво са готови да споделят с близките си хора. Ще се наслаждават на повече интимност и ще се отдадат на приключения в тази сфера. Освен това, ще изследват себе си и какво ги прави уязвими.

 

Близнаци

 

Започва нова глава от живота им, що се касае до връзките. При Близнаците ще има промени. Ако са необвързани, това е страхотен период да излизат повече, да флиртуват, да се запознават с нови хора. Излизат от зоната си на комфорт, трябва да ходят на нови места, да опитват нови неща. Обвързаните пък ще опитват нови неща с партньора или ще научават повече за негови страни на характера, за които не са подозирали. Партньорът също ще научава нови неща за тях. Следващите седмици са време на растеж! Може Близнаците да се свържат с хора, с които отдавна не са общували или с които са имали някакви проблеми в отношенията, сега хората са склонни да водят повече разговори.

 

Рак

 

На фокус са навиците, рутината, доброто здравословно състояние. Раците ще имат желание да се отпуснат, да приемат нещата по-леко, въпреки че ще имат много работа. Ще искат да отлагат доста неща, но трябва да ги свършат, тъй като ежедневните задачи се трупат бързо. Стават по-общителни в работата, създават нови контакти и връзки там, а и така научават нови неща. Може да си създадат нови навици за новата година, да изпробват различни неща.

 

Лъв

 

При тях вниманието ще е насочено върху креативността и романтиката. Готови са да направят нещата по-пикантни в любовния живот и да се отдадат на творческите си пориви. Сега Лъвовете се чувстват по-вдъхновени, заемат се с нови проекти или ще имат нов подход към старите проекти. Възхищават се на креативните хора около себе си, но самите те също са много креативни. Може да се влюбят в нов човек и да искат да го опознаят много добре. Обвързаните пък ще приложат нов, различен подход към връзката и така отново ще усетят пеперудите в стомаха си, истинско вълнение, тръпка.

 

Дева

 

Домът и корените им са на фокус при тях. Девите ще искат да стоят повече вкъщи и няма да излизат много през следващите седмици. Но пак може да останат социални - просто ще канят гости вкъщи, ще правят интересни събирания. Ще изгладят отношенията с роднини или съквартиранти, нещата ще станат по-позитивни. Ще са вдъхновени да обновят жилището, да сложат нова украса, нови мебели и т.н., но да внимават - да не харчат прекалено много.

 

Везни

 

Комуникацията е водеща при тях през периода и ще имат много голямо желание да прекарват повече време с хора от родното им място, такива, които познават много отдавна. Съседите им стават добри приятели, свързват се със съграждани, чувстват роднините си по-близки през следващите седмици. Ще искат да изследват родното си място или мястото, на което живеят сега, да помагат за инициативи там, да се запознаят с нови хора.

 

Скорпион

 

Позитивната енергия влиза в живота им, що се касае до финансовата сфера и приходите им. Нека се вгледат в бюджета си. Може сега да станат по-убедителни и магнетични, и така да успяват да изкарват повече пари. Но и ще имат желание веднага да изхарчат спечеленото. Трябва да внимават - да не харчат много пари за всичко красиво, което им хване окото. Искат да се поглезят и да си купят луксозни неща, което е добре и оправя настроението им, но трябва да са разумни и да действат умерено. 

 

Стрелец

 

Венера е в техния знак, на фокус сега е тяхната идентичност. Те са в центъра на вниманието, всички колеги, приятели, роднини, познати са вперили погледи в тях. Стрелците се чувстват по-уверени, сега изглеждат по-привлекателни и чаровни за другите. Сега е времето за нови запознанства и за правене на добро впечатление. По-спокойни са, приятелски настроени, по-добродушни и отстъпчиви. Имат желание да променят нещо у себе си, може да експериментират с нов стил.

 

Козирог

 

Изолацията и подсъзнанието са на фокус при Козирозите. Ще изпитват нужда да бъдат по-потайни, особено, що се касае до връзките. Може да започнат нова връзка и да запазят това в тайна, или просто да не споделят никакви детайли за връзката си. Но да запомнят, че все някога нещата излизат наяве. Ако искат да поработят над връзката на спокойствие и без чужда намеса - това е добре, това е нещо лично и не е работа на околните. Някои неща трябва да останат само между тях и партньора. Освен това, тези зодии ще помагат много на околните през периода, но нека се уверят, че се грижат и за себе си.

 

Водолей

 

Приятелства, контакти, общуване - това ще е най-важното за Водолеите сега. Стават по-социални - има много места, на които трябва да отидат, пълни са с покани за срещи, събития, събирания с компанията. Свързват се отново с приятелите, постоянно се виждат с тях, запознават се с нови хора. Сега е времето да се отпуснат, да релаксират с хората, на които имат пълно доверие. Те ще са като медиатори - ще сдобряват приятелите, ще разбират гледната точка на всеки, няма да съдят никого, ще правят компромиси. Сега приятелствата са най-важни за тях, възстановяват някои стари, създават някои нови. 

 

Риби

 

Рибите се фокусират връху кариерата си и публичния си имидж. Те ще са под светлините на прожекторите в професионалната сфера. Хората ще имат добро мнение за тях и Рибите ще станат по-чаровни, що се отнася до тази сфера. Намират нови, креативни подходи към настоящите проекти и това им носи доста ползи. Може да развият и някакъв романс в службата, но да внимават с кого започват любовни отношения в този период, особено, ако човекът заема по-висока позиция от тях. Тези зодии искат да се забавляват и тази връзка определено ще е вълнуваща и забавна, но после ще трябва да се справят с последствията.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия