Седмичен любовен хороскоп 1-7 януари

Ето какво ви очаква в любовта през първата седмица на годината

2024-01-01 09:00:00
Седмичен любовен хороскоп 1-7 януари
Снимка: iStock/Fotkam

Овен

 

Новата година може да не започне с нова любов, но ще започне с изненадващо SMS-любовно обяснение от неизвестен подател. Ще е трудно да си отговорите на въпроса дали е истина или някой просто е прекалил с шампанското и е объркал номера. До края на седмицата мистерията ще се разкрие.

 

Телец

 

Човек, с когото от известно време сте разделени ще се опита да ви убеди, че „старата любов ръжда не хваща“. Ако чувствата ви все още са живи, то позволете си още един шанс. Дори да не се получи, поне ще сте се порадвали на нежните спомени.

 

Близнаци

 

След угасването на празничните светлинки и навлизането в делничното еднообразие може да станете раздразнителни и дори желанието на половинката да ви угоди, да предизвиква досада. Ограничете срещите за известно време, изчакайте Меркурий да премине в директно движение и след това се посветете на някаква съвместна дейност с него/нея. Ще прогоните окончателно мрачните мисли.

 

Рак

 

Имащите половинка ще преживеят кризисен период, в който ту ще се карат, ту ще се сдобряват, особено ако връзката е от скоро. Необвързаните ще се опитват да се справят с бурните си страсти, предизвикани от нечий горещ, но потаен и мистичен поглед. Що се отнася до двойките с дълъг стаж, при тях всичко ще е ясно – или продължават заедно, или се разделят без излишни излияния.

 

Лъв

 

Поведението на половинката по време на празниците може да е предизвикало разочарование, по някакъв начин да е засегнало самочувствието ви. Осигурете няколко дни уединение, в което да поразмишлявате над ситуацията. След като си изградите подходяща тактика, ще можете да разберете какво се случва и дали си заслужава да се тревожите.

 

Дева

 

Може би причина за неуспешните ви любовни връзки са прекалените ви претенции, които плашат желаещите да споделят чувствата си с вас? Огледайте се около себе си, вместо отчаяно да търсите „идеалния“ партньор. Със сигурност в обкръжението ви има напълно подходящ човек, само трябва да го забележите.

 

Везни

 

Не се изненадвайте, ако любимият човек най-после се престраши и пожелае да заживеете под един покрив. Може да не стане веднага, но вие не отлагайте отговора си, независимо дали е съгласие или отказ. Така още в началото на годината ще знаете как ще продължи връзката ви.

 

Скорпион

 

Прословутата ви мнителност не рядко ви прави заядливи. Преди да изразите недоверието си към половинката по не съвсем приемлив начин, опитайте се да проверите дали наистина имате основание да се съмнявате в него/нея. Ако причините са само във въображението ви, защо да помрачавате любовния си живот?

 

Стрелец

 

Венера и Сатурн са в неблагоприятен аспект с негативно въздействие върху отношенията ви. Опитайте се да общувате с половинката предимно виртуално и за кратко поне до петък, за да не направите или кажете нещо, което да съсипе връзката ви. В края на седмицата си организирайте кратко пътешествие сред природата. Ще разпали страстите.

 

Козирог

 

Не вярвайте на твърдението, че както е започнала годината, така и ще продължи. Ако е имало някакви спорове помежду ви в първия ден, забравете ги и се извинете. Ако пък всичко е било „по мед и масло“, не си представяйте, че ще продължи така без активните ви усилия.

 

Водолей

 

Необвързаните, които в празничната нощ са попаднали на интригуваща личност и са решили, че това е любов от пръв поглед, още в първите няколко дни ще установят, че са в грешка. Двойките, при които връзката е от скоро най-вероятно ще я прекратят, разбирайки че възгледите им са несъвместими. Що се отнася до влюбените с продължителен опит, ако искате да запазите отношенията си, не позволявайте на никой да се намесва в тях.

 

Риби

 

Мимолетен флирт в новогодишната нощ, който не е останал скрит от погледа на половинката, може да създаде сериозни неприятности, особено ако под влияние на светлините и напитките не помните какво се е случило. От двете злини – извинение или раздяла – преценете коя е по-малката. Що се отнася до необвързаните, каквото и да ви е обещавал новият обект на симпатии, приемете го с „едно на ум“.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия