Седмичен любовен хороскоп 27 ноември - 3 декември

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2023-11-27 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 27 ноември - 3 декември
Снимка: iStock/DGLimages

Овен

 

Ако желаете отношенията с любимия човек да претърпят някаква промяна, започнете със себе си. Обективният и самокритичен подход към собствените грешки ще ви помогне. Коментирайте теми, които към момента не се е случвало да обсъждате. Ще се сближите и ще подобрите разбирането помежду си.

 

Телец

 

Еднообразието на любовния ви живот може да ви отегчи. Изведнъж да ви хрумне, че не би било лошо да „кръшнете“ за малко, за да си осигурите вълнуващи емоции. Подходящ начин да избегнете подобна авантюра е да смените обстановката. Организирайте си кратко пътешествие с гаджето и „грешните“ мисли ще се изпарят от главата ви.

 

Близнаци

 

Единственият начин да избегнете или да предотвратите разправиите с половинката си е да сте откровени. Ако непрекъснато се опитвате да избегнете темите, които не ви харесват рано или късно ще се стигне до конфликтна ситуация, а не е изключено и до раздяла.

 

Рак

 

Да обичате не означава да пренебрегвате собствените си интереси. Ако от известно време не сте доволни от отношението и поведението на гаджето, намерете начин да изясните ситуацията. Заявете личностните си предпочитания и направете първите стъпки към промените, които преценявате за необходими.

 

Лъв

 

Наблюдавайте поведението на любимия човек. Усетите ли, че той/тя започва да се държи странно, насочете вниманието си изцяло към него/нея. Поинтересувайте се какво го/я вълнува, организирайте някакво съвместно развлечение. Ще освежите и стабилизирате връзката.

 

Дева

 

Вълнуващи емоции предстоят за онези, които скоро са преживели раздяла. Ще се запознаете с човек, който ще ви допадне буквално от първата минута. Не бързайте да разкривате преживяванията си, докато не се убедите във верността на мнението си. След като това се случи, ще осъзнаете, че сте на прага на ново начало.

 

Везни

 

Обърнете внимание на поведението на половинката си. Забележете за какво най-често ви моли. Така ще избегнете острите противоречия, които може да избухнат в най-неподходящия момент. Споделяйте редовно времето си с него/нея, но отклонете предложение за пътуване, ако ви отправи такова. Ще се натъкнете на затруднения и ще се скарате.

 

Скорпион

 

Новите контакти ще са интензивни, а и интригуващи. Изведнъж проникновението и любопитството ви може да се окажат несъвместими. Първото да ви диктува, че трябва да сте предпазливи, а второто да ви подтиква към рисковани любовни приключения. От вас зависи да решите готови ли сте да преобърнете живота си изцяло или е за предпочитане леко да намалите темпото.

 

Стрелец

 

Не бъдете прекалено критични и претенциозни към половинката си. Дайте му/й възможност да има свое мнение и право на личен избор. Водейки целенасочена борба за надмощие, рано или късно ще установите, че сте сами по пътя си.

 

Козирог

 

Сложен период, в който всеки един от вас двамата ще се опитва да „дърпа чергата към себе си“ и да доказва, че е по-добър от другия. Този тип „война“ обикновено свършва без реален победител. Избягвайте пристъпите на ревност и раздразнителност. Реагирайте с чувство за хумор и готовност за компромис, ако все пак го/я обичате и не се стремите към раздяла.

 

Водолей

 

Настроението ви ще е нестабилно и от романтични пориви, съпроводени с разсеяност ще стигате до меланхолични пристъпи, комбинирани с мързел. Без значение дали вече сте във връзка или все още търсите „личността на живота си“, през тази седмица любовните отношения ще са в лек застой. И не за друго, а заради собствената ви пасивност.

 

Риби

 

Усетите ли, че се „движите по течението“, оставете инициативата в ръцете на половинката си. Така, в моментите, в които нямате желание за нищо той/тя ще „поддържа огъня“, а когато пък ентусиазмът отново ви изпълни, ще успеете да му/й се реванширате с оригинални хрумвания, които биха зарадвали и двама ви.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия