Седмичен любовен хороскоп 20-26 ноември

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2023-11-20 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 20-26 ноември
Снимка: iStock/Maya23K

Овен

 

Гаджето ненадейно може да започне да настоява да попътувате някъде. Опитайте се да отклоните идеята й/му. Ще се натъкнете на затруднения и ще се изпокарате. Ориентирайте се към по-спокойни и щадящи здравето забавления. Ако не сте обвързани и сте в конкуренция с някого за спечелване вниманието на вълнуваща личност, победата ще е ваша.

 

Телец

 

На купон със стари приятели може да се появи и старото ви гадже. Ситуацията няма да е особено приятна, без значение дали вече имате нов обект на чувствата или не. Въздържайте се от употреба на алкохол, за да не сътворите глупост, за която дълго и драматично бихте съжалявали.

 

Близнаци

 

Не се опитвайте непрекъснато да доказвате правотата си, няма да ви се получи. Следвайте лесното и общовалидно правило, че не е добре да правите на другите онова, което не желаете да направят на вас. Половинката ви е като огледало. Ако се погрижите за него/нея и го/я зарадвате с нещо, ще получите в обратен ред жеста си многократно.

 

Рак

 

Половинката ще се вслушва в мнението ви при обсъждане на важни въпроси. Постарайте се да сте максимално обективни и да представяте идеите си в разбираем вид. Ако все пак той/тя ви се противопостави по дадена тема, не бързайте да се сърдите, а преценете дали аргументите, които излага са основателни. Печелившата тактика е да комбинирате идеите си със съвместни усилия.

 

Лъв

 

Ще се наложи да продължите недовършен и не особено приятен разговор. Ако искате да стигнете до „хепи-енд“ може да се наложи за известно време да загърбите егото и да потиснете суетата си. Изразявайте се колкото е възможно по-кратко, за да не се омотаете в собствените си мисли и да споделите нещо, което всъщност искате да запазите в тайна.

 

Дева

 

Каквото и да се случи между вас и половинката ви, както и да се държи той/тя, приемете го спокойно, с усмивка, с разбиране и без да бързате. Много е вероятно да му/й хрумнат поредица не особено приемливи идеи за пътувания, покупки, промени на интериора, които няма да ви въодушевят, но не ги отричайте рязко и веднага. Дайте му/й време да размисли и сам/а да се откаже. Ще забележите нещо ново и неочаквано.

 

Везни

 

Разговорите с половинката на моменти ще са странни и необясними. Ще се справите много по-успешно, ако не търсите в тях логика, а реагирате интуитивно. В случай, че съвсем не се сещате какво да направите, то мил подарък или предпочитано съвместно развлечение ще свършат работа.

 

Скорпион

 

Овладейте състезателния си дух и не се опитвайте непрекъснато да се съревновавате с половинката си. Напротив, ако той/тя има постижение, направил е нещо приятно, впечатляващо, похвалете го/я, окуражете го/я. Съпричастността ще ви сближи трайно, за разлика от междуличностното ви сравняване.

 

Стрелец

 

Ще сте доста по-разсеяни от обикновено и вероятно, непрекъснато от някъде ще ви атакуват с една или друга забележка. Гаджето също няма да пропусне да ви посочи грешките. Приемете ги като добър сигнал, а не като опит за злепоставяне. Замислете се и намерете начин не само да оправите нещата, но и да избегнете следващите пропуски.

 

Козирог

 

Ще попаднете в сложна, а може би и леко конфузна ситуация и е във ваш интерес да отстоявате позициите си. Половинката може да се опита да ви заблуди, подведе или изобщо, по някакъв начин да „спести“ истината. Изберете внимателно тактиката си и не гледайте към миналото, дори то натрапчиво да ви напомня за себе си.

 

Водолей

 

Не вярвайте на „добронамерени“ съобщения, проверявайте всичко чуто преди да реагирате, особено ако става дума за лични отношения. Преценявайте внимателно изказванията си, ще се наложи да отговаряте за всяка изречена дума. Ще можете безболезнено да прекратите връзка, която вече никак не ви устройва.

 

Риби

 

Не се вкарвайте в капана на собствените си заблуди и илюзии. Ако в някакъв момент любимия човек не отговаря на очакванията ви с поведението си, помислете дали вашите очаквания са реални или просто се опитвате да обуете някой в чужди обувки. Спокоен разговор на чаша чай ще е с пъти по-ефективен от това цял ден да си задавате въпроси без отговор.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия