Ще съжалявате дълбоко, ако зарежете тези 4 зодии!

Вижте кои са те

2023-11-17 18:00:00
Ще съжалявате дълбоко, ако зарежете тези 4 зодии!
Снимка: iStock/Tatsiana Volkava

Някои хора просто не са за изпускане. Те са перфектни партньори - верни са, грижат се за вас, изслушват ви, проявяват разбиране, правят компромиси, обичат силно, поставят любоивните отношения на първо място, мили са, отдават ви внимание. Трудно ще намерите втори като тях. Ето кои са зодиите, с които ще съжалявате, че сте се разделили.

 


Рак

 

Много емоционални, чувствителни и сантиментални зодии. В романтичните връзки любовта и преклонението им пред вас нямат граници. Обичат много силно, възхищават ви се, правят всичко, за да решат проблемите и да спасят връзката. Правят компромиси, грижат се за вас, от малки мечтаят за дом и семейство, така че ви поставят на първо място. Трябва да имате много сериозна причина да разбиете сърцето на Раците. После те няма да ви проговорят.

 

Везни

 

Везните са много нежни половинки. Те държат на хармонията във връзките, затова проявяват разбиране, правят компромиси, общуват открито. Много държат на това да правят партньора щастлив. Правят жестове, подаряват подаръци без повод, правят усулги, добри са, обръщат ви много внимание. Винаги искат да ви покажат колко много значите за тях и са романтици. Ако ги предадете и ги зарежете, ще ви покажат колко много сте ги наранили.

 

Скорпион

 

Много страстни зодии. Обичат адски силно, отдават се напълно на партньора, щом той е спечелил доверието им. Не предават, защитават ви, пазят ви, държат на връзката и тя е приоритет за тях. Скорпионите пазят тайните ви, знаят как да ви зарадват, умни са. Но държат да им отвръщате със същата лоялност и честност, да ги обичате силно и да го показвате. Ако им разбиете сърцето, те стават гневни, агресивни и не могат да повярват как сте ги предали.

 

Риби

 

Те са доста емоционални зодии. Да сте влюбени в тях, да имате връзка с тях - това е почти като приказка. Всичко ви се струва перфектно. Рибите са романтици, правят много жестове и изненади, говорят за чувствата си, показват колко ви ценят. Те са отдадени партньори и няма да ви пренебрегнат. Освен това, тези зодии са мили и състрадателни - прощават, проявяват разбиране, поставят себе си на второ място, грижат се за вас. Правят всичко, за да спасят връзката и да поправят грешките си. Ако ги зарежете, те обвиняват себе си и стават несигурни.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия