Седмичен любовен хороскоп 6-12 ноември

Вижте какво ви очаква в любовта тази седмица

2023-11-06 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 6-12 ноември
Снимка: iStock/Sviatlana Barchan

Овен

 

Избягвайте разговорите, ориентирани към изясняване на чувства между вас и половинката ви и към обсъждане бъдещето на съвместния ви живот. Задоволете се само с пасивно наблюдение през тази седмица и, ако неговото/нейното поведение не ви харесва, помислете какви биха могли да са причините. Дори и да не се сетите, в края на седмицата той/тя ще загатне за какво става дума.

 

Телец

 

Контактите ще са интензивни. Новите запознанства, независимо от целта на създаването им, няма да ви оставят безразлични. Напротив, възприятието ви ще е предимно емоционално. Сложен момент за намиращите се във връзка, защото изкушението да изневерите ще е твърде голямо.

 

Близнаци

 

Предстоят промени в любовните отношения, за които не сте и подозирали. Половинката ви, изтощена от непрекъснатите изненади, които й поднасяте, може да реши, че е крайно време да възстанови свободата и да поеме по самостоятелния си път. Като имате пред вид, че „природата не търпи празни пространства“, не си заслужава да го преживявате прекалено драматично. Новата любов със сигурност скоро ще ви намери.

 

Рак

 

Желанието на половинката да разредите срещите или просто понякога да остане сам/а ще предизвика силно чувство на ревност. Постарайте се да го овладеете. Със сигурност ще се окаже, че нямате причина за съмнения, но проявите ли ги той/тя ще се дистанцира, а вие хем ще съжалявате, хем ще се чувствате виновни.

 

Лъв

 

Любовните отношения ще са спокойни, но до някъде и отегчаващи. Стремежът към бурни страсти може да ви подтикне към необмислени действия, граничещи с авантюра. Проследете реакцията на половинката си преди да стигнете до крайности, за които може и да съжалявате.

 

Дева

 

Ще бъдете изправени пред трудната дилема на кого от почитателите/ките си да се спрете: на по-умния/та или на по-красивия/та. В типично ваш стил е да се ръководите от разума, а не от чувствата, което и този път ще се окаже печелившата тактика. Може да изглежда меркантилно, но без колебание ще заложите на сигурното.

 

Везни

 

Импулсивните ви действия и подсъзнателното желание да знаете всяка стъпка на половинката си ще предизвикат сериозни разправии. Независимо от причините, поради които искате да знаете какво се случва с него/нея и защо, дори да са продиктувани от грижа и желание да сте полезни, постарайте се да не навлизате в чужда територия, ако нямате ясен сигнал, че ще мине безнаказано.

 

Скорпион

 

Любовните отношения ще се развиват по странен начин и то не, защото любимият човек ще създава някакви проблеми, а защото на вас ще ви е трудно да определите желанията си. От една страна ще ви се иска да имате повече свобода, от друга, когато не сте с него/нея ще страдате от мъчителните въпроси: къде е той/тя и какво ли прави. Умението да осъзнавате проблемите в дълбочина ще ви помогне да стигнете до правилния отговор.

 

Стрелец

 

Непредвидена среща ще преобърне изцяло динамичния ви стереотип. Събитията ще са изненадващи не само за вас, но и за хората, с които най-често общувате. Научаването на важна тайна ще ви подскаже как да продължите връзката си или пък с кого предстои да започнете нова.

 

Козирог

 

Не позволявайте на никой да се намесва в личните ви отношения и да трови съзнанието ви с клюки. Вълнуващо запознанство ще „разбърка“ мислите ви. Търсете начин да си създадете самостоятелни впечатления от обекта на влечението си. Най-чистата вода е онази, която пиете от извора.

 

Водолей

 

Въздържайте се от екстравагантни прояви, които биха навредили на връзката ви, особено пък с цел да установите силата на чувствата на половинката си. Преминете ли границата на търпението му/й, стигне ли се до въпроса кого трябва да избере себе си или вас, бъдете сигурни, че ще изпуснете ситуацията от контрол. Е, с присъщата си оригиналност може и да възстановите равновесието, но „пукнатината“ рано или късно може необратимо да се разшири.

 

Риби

 

Любовните преживявания ще са интензивни и в известен смисъл объркващи. Не е изключено да попаднете в клопката на изтощителната въртележка: „аз търся тебе, ти търсиш друг“. Уединете се, преценете ситуацията, в която се намирате и до колко са реални стремежите ви. Ако вече сте във връзка, не разрушавайте изграденото до момента с един замах.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия