Седмичен любовен хороскоп 30 октомври - 5 ноември

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2023-10-30 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 30 октомври - 5 ноември
Снимка: iStock/evgenyatamanenko

Овен

 

Бъдете такива, каквито сте. Нормално е да имате и неприемливи черти в характера си. Не се безпокойте да ги покажете. Разкривайки себе си изцяло ще разберете до колко са силни чувствата на гаджето ви към вас. Ако ви обича искрено ще ви прости малките слабости.

 

Телец

 

Обвързани или не, влюбени или не изведнъж може да ви изпълни силна завист към чуждото любовно щастие. Овладейте се и помислете, та нима вие сте по-зле? Ако вече имате човек до себе си, та нима той/тя е по-лош/а от другите? Ако пък все още не сте открили щастието си, значи то рано или късно ще почука на вратата ви. Заслужава ли си да се разстройвате?

 

Близнаци

 

Опитвайки се да осъществите собствените си замисли и желания не забравяйте да се поинтересувате и от тези на половинката ви. При добро желание от ваша и негова/нейна страна през следващите дни бихте могли да постигнете перфектния баланс в отношенията. Достатъчно е само да се вслушвате един в друг.

 

Рак

 

Едно от условията за изграждане на щастлива връзка е наличието на доверие помежду ви. Ако искате да получите искрена любов, не се опитвайте непрекъснато да контролирате половинката си. Усети ли, че го/я пресирате и манипулирате, ще се отдръпне бързо, а може би и окончателно.

 

Лъв

 

Отношенията с любимия човек ще са леко конфликтни и нестабилни. Не очаквайте обстановката да се успокои от самосебе си. Намерете начин да поговорите искрено с него/нея, да разберете какво го/я мъчи, тревожи. Причината ще се окаже толкова елементарна и лесно преодолима, че след като я установите и двамата ще се шегувате, обсъждайки собствените си съмнения.

 

Дева

 

Поведението на любимия човек на моменти ще ви се стори странно. Не е изключено да ви обземат съмнения, да ви изпълни чувство на ревност. При подобни обстоятелства обикновено ставате неспокойни и започвате да задавате серия въпроси, част от които са почти риторични. Доверете се на интуицията си и го/я наблюдавайте внимателно. Рано или късно ще ви сподели грижите си и ще се почувствате изключително щастливи, защото ще знаете как да помогнете.

 

Везни

 

Обстановката ще е леко напрегната, а разговорите с половинката бързо ще се разгорещяват, дори да са на безобидни битови теми. Приемете фактите такива, каквито са, не се опитвайте да променяте нищо. През втората половина на седмицата напрежението ще спадне, ще общувате по обичайния начин помежду си, а и с приятели.

 

Скорпион

 

Не споделяйте подробности от личния си живот с хора, които познавате от скоро и не твърде добре. Наученото от вас може да бъде предадено по съвсем различен начин и информация, която принципно се опитвате да опазите в тайна да стигне до ушите на половинката ви. Интригата ще покълне бързо, а вие ще съжалявате, защото клюка, която веднъж е придобила популярност трудно може да бъде заличена.

 

Стрелец

 

Съобразявайте изказванията си с характера на събеседниците, особено ако все още не споделяте горещи чувства с някого. Неподходяща реплика може светкавично да отдалечи от вас точно интригуващата личност, която живо ви вълнува. Последствията не само ще са неприятни, но и необратими. Онези от вас, които поддържат дълготрайна връзка не бива да прекаляват с разходите.

 

Козирог

 

Някои думи и действия на половинката може силно да ви разочароват. Да ви накарат да се замислите над въпроса с този човек ли си представяте бъдещето. Запазете спокойствие и не бързайте със заключенията. Може би той/тя преживява някакъв кризисен период. Сравнете положителните с отрицателните страни на характера му/й, спомнете си най-вълнуващите съвместни приключения и ще предотвратите фатална стъпка, за която бихте съжалявали.

 

Водолей

 

Уж случайно и уж добронамерено може да ви съобщят подробности от миналото на приятел/ката ви, които ни най-малко няма да ви харесат. Не зацикляйте върху клюки, никой не е идеален. Помислете дали и вие не сте правили неща, с които никак не се гордеете и дали половинката ви вече не е изкупила вината за стореното. Организирайте си съвместно пътешествие или друго развлечение, което ще възстанови разбирателството ви.

 

Риби

 

Въздържайте се от остри забележки за дреболии. Не критикувайте любимия човек за погрешните действия. Отношенията ви на моменти ще са леко напрегнати и враждебни, а правилната тактика е да „пропускате някои изказвания покрай ушите си“. Така ще избегнете пререканията с непредсказуем ефект и малко по малко ще изгладите противоречията.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия