3 зодии, които постоянно попадат в любовни триъгълници

Вижте кои са те

2024-01-11 18:00:00
3 зодии, които постоянно попадат в любовни триъгълници
Снимка: iStock/AntonioGuillem

На много хора се е случвало да изпаднат в подобна неприятна и неловка ситуация - да са в любовен триъгълник. Но има зодии, за които това сякаш е съдба - те вечно са оплетени в любовни триъгълници и се чудят какво да правят. Ето кои са те, според "Elite Daily".

 


Близнаци

 

Познати са като хора с 2 лица, така че не е изненада, че се влюбват в двама души едновременно. Те са любопитни и това завладява и любовните им връзки. Приключенци са, общуват много, впускат се в афери и предизвикателства. Не приемат отношенията твърде серизно, обичат да се запознават с нови хора, да има тръпка. Самите те си прекарват хубаво, флиртуват, но може да наранят другите. Забавляват се и имат вълнуващ любовен живот, но трябва да изяснят нещата с хората около себе си, за да се избегне объркване.

 

Везни

 

Те са управлявани от планетата на любовта и романтиката - Венера. Обичат да са във връзка, харесват традиционните отношения и старите любовни филми, но им е трудно да изберат един партньор. Пълни са с ухажори, все се колебаят и не могат да вземат решение, така че флиртуват поне с двама човека едновременно. Социални са, излизат и общуват много, трудно решават с кого да се задомят. Везните имат много опции, разкъсват се между двама души. Така около тях става хаос.

 

Стрелец

 

За тях срещите и любовта са едно приключение, което никога не приключва. Те са свободни души, предпочитат любовен живот, който ги кара да се вълнуват, да се изненадват, да се чудят какво предстои. Затова често имат по няколко партньора. Връзките им са отворени, не обичат да дават обещания и да правят планове. Държат да се забавляват и да има тръпка. Спонтанни са, не искат да се чувстват вързани или някой да ги ограничава. Така редовно попадат в любовни триъгълници.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия