Ретроградна Венера - какво да очакват зодиите?

Ето прогноза за периода

2023-07-25 18:00:00
Ретроградна Венера - какво да очакват зодиите?
Снимка: iStock/3quarks

Планетата на любовта, романтиката и красотата Венера става ретроградна от 22-и юли и ще продължи да е такава до 3-и септември. През целия период тя ще бъде ретроградна в знака на Лъв. Връзките стават объркани, сещаме се за бившите, те се връщат в живота ни и това причинява стрес. Какво да очаква всяка зодия? Ето прогнозата на американнския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Животът в спалнята става малко странен. Не лош, просто чудат. Това, което преди ги е възбуждало, вече не върши работа. Старите им любими трикове в леглото пък не въбдуждат и трогват партньора. Нека експериментират и пробват нещо различно. Необвързаните пък да търсят нов човек, нова тръпка.

 

Телец

 

Периодът не е подходящ за подписване на договор за наем, купуване на имот или местене. Ако е необходимо да направят това, нека четат всичко много внимателно, преди да подпишат. Ще имат проблеми с хората, с които живеят. Нека са мили, да подреждат и да правят компромиси. Трябва да са щастливи вкъщи. Да чистят, да направят ново подреждане, да сложат украса.

 

Близнаци

 

Комуникацията е на фокус, така че да мислят много внимателно преди да говорят или да пишат. Близнаците научават, че са много добри говорители, но са лоши слушатели. Само защото могат да кажат нещо, не значи, че задължително трябва да го казват. Ако продължават с тази доминация в разговорите, никой няма да иска да разговаря с тях. Влошават се проблемите с роднини и съседи. Нека слушат повече, за да ги решат лесно.

 

Рак

 

Чувстват се много изкушени да направят импулсивна покупка. Дори наистина много да искат нещо скъпо, трябва да научат, че не се нуждаят от него. Връзката им с парите сега е малко нестабилна. Възможни са неочаквани разходи. Да устоят на импулсивните покупки и да бъдат пестеливи.

 

Лъв

 

Венера е ретроградна в техния знак и те определено са повлияни силно. На фокус e тяхното самоуважение. Чувстват, че сякаш сега хората не ги харесват, така че са изкушени да променят визията си, мнението си за нещо, маниерите си. Нека не го правят! Хората трябва да ги обичат заради това, което са. Ако не е така, не им трябват такива хора в живота. Лъвовете получават нови ухажори, които може да не са техен тип, но пък са им много интересни. Изкарват си добре с тях.

 

Дева

 

Тези зодии ще се занимават с бивши гаджета и изгори. Миналото и незавършените неща са на фокус. Колкото по-гадна е била раздялата, толкова по-вероятно този бивш да се върне в живота им. Нека премахнат товара, да намерят завършек и да продължат напред. Нека не канят тези връзки обратно в живота си, а това да им е за урок - какво не искат от бъдещите си връзки.

 

Везни

 

Сезонът на Лъва е най-социалното време за тях от годината и Везните създават много нови контакти и приятелства. Но ретроградната Венера внася драма в старите връзки и приятелства. Хората идват и си отиват от живота им, но така Везните ще разберат какви хора искат да имат до себе си. Така до края на периода ще са създали много по-силни връзки с хората, които им остават приятели.

 

Скорпион

 

 

Сезонът на Лъва ги прави по-мотивирани и решени да намерят успех, но трябва леко да забавят темпото. Всички погледи са вперени в тях. Ако искат да бъдат видяни като успешни, трябва да работят за този успех. Да дадат най-доброто от себе си, но да запомнят, че не могат да прибързват и да накарат перфектното да избърза с появата си. Нека я карат бавно, да си вършат работата прилежно и всички ще забележат колко добри и успешни са Скорпионите.

 

Стрелец

 

Ретроградната Венера носи лоши новини за хората във връзки от разстояние! А тези, които се срещат с местен човек, ще им се наложи да пътуват без него за известно време. Когато партньорът не е до тях, на Стрелците им е скучно. Стават палави, заглеждат и може да се случи нещо нередно. Разстоянието е трудно за преживяване, но нека са търпеливи и да правят това, което е правилно. Когато се видят с половинката, всичко ще им се стори вълшебно.

 

Козирог

 

Да помислят каква част от самооценката си определят от това какво мислят другите за тях. Познати са с това, че са силни и строги, но когато във връзките им има трудности, те се чувстват ужасно. Не го играят жертви, но се обвиняват за всичко, което не върви. Да поемат отговорност, но да осъзнаят, че понякога и другите бъркат или започват скандал.

 

Водолей

 

Ще има трудности и проблеми във връзките с добрите приятели, с партньора и с колегите. Сега не е време да определят каква е връзката, да слагат етикети, да предлагат брак или да започват професионални партньорства. Независимо с кого се свързват, да не избързват и да карат полека. Трябва да са търпеливи.

 

Риби

 

Нека се научат да се разбират с другите. Връзките на работното място стават много напрегнати. Пишат си неприятни имейли с колегите, ядосват се на определени личности и сякаш всеки ги дразни! Нека покажат малко грация и финес. Пасивната агресивност, забележките и сарказма няма да им помогнат. Нека са мили и ще са удивени от сладките отговори.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия