Венера в Лъв - какво предстои за зодиите?

Вижте прогноза за периода

2023-06-06 18:00:00
Венера в Лъв - какво предстои за зодиите?
Снимка: iStock/forplayday

Планетата на любовта и красотата Венера влезе в знака на огнения Лъв на 5-и юни и ще остане там до 8-и октомври. Между 22-и юли и 3-и септември Венера ще бъде ретроградна. През целия период ни очакват нови преживявания и възможности. Можем да прменим начина, по който гледаме на любовта, ценностите, финансите си. Ето какво да очаква  всяка зодия, според "Pop Sugar".

 


Овен

 

Страстта е във възход. Овните обръщат повече внимание на хобитата и интересите си. Може и детето в тях да излезе на показ. Ще искат просто да рисуват, да излязат навън, да се забавляват, дори да си играят, както едно време, да са с приятелите. Добър период да се фокусират над нещата, които им носят радост и наслада.

 

Телец

 

При тях на фокус ще бъдат семейството и домашната сфера. Нека проверят как са и как се чувстват. Да си починат, да се поглезят в своето убежище и да решат проблемите в дома. Нека не се разсейват с външния свят, да помолят хората да не ги безпокоят и да си починат вкъщи.

 

Близнаци

 

Логиката, доводите и рационалността трябва да минат на заден план. Венера в Лъв им помага да говорят от сърце и да разкрият какво чувстват. Дебатите стават разгорещени, инатът може да попречи на Близнаците да изразят себе си. Нека мислят преди да говорят и да се фокусират както над изслушването, така и над комуникационните си умения.

 

Рак

 

Парите са в ума им през периода. Може най-накрая да намерят богатство и финансова стабилност. Важно е да прегледат харчовете си и да направят разумни промени, за да постигнат целите си. Нека планират бюджета си за бъдещето.

 

Лъв

 

Венера е в техния знак и им показва колко е важна любовта към себе си. Да поставят себе си на първо място може да им донесе яснота, що се касае до определени нужди и желания. Да обърнат внимание на новото, което се появява в живота им. Напълно се променя начина, по който виждат себе си и по който се отнасят към връзките си. Време е да прегърнат това свое ново аз.

 

Дева

 

Събитието ги кара да анализират много всичко. Най-вече - връзките си и способността си да се развиват и да растат умствено. Осъзнават какво не им се е получавало добре в миналото и правят нужните промени в себе си, за да изоставят старите навици завинаги. Интроспекцията е ключова сега, но да не изолират себе си, срещите с хора биха им донесли радост.

 

Везни

 

Венера им показва силата и мощта на общностите. Сега приятелският им кръг и социалната им среда са много важни за тях. Но, ако са пораснали и помъдрели, трябва да изоставят някои определени хора, които спират развитието им. Може би Везните трябва да са в друга среда. Нека опитат нови неща - посещаване на нов спорт, тренировки, ходене в различни заведения или събитие в квартала, на което може да срещнат нови хора.

 

Скорпион

 

Репутацията им и наследството им са на фокус сега. Да оценят мощта си в момента, както и важните неща, които постигнаха през годините. Може да се появи завист от другите, която Скорпионите не могат и не трябва да игнорират. Да се замислят дали получават каквото искат от сегашната си кариера. Ако мислят за сменяне на професията, сега е времето да изследват възможностите си.

 

Стрелец

 

Венера в Лъв ги вдъхновява и ги води по нови, вълнуващи пътища. По време на ретроградния период може да имат креативни блокажи. Нека не позволяват на внезапните промени в живота им да виждат хубавото и доброто, което впоследствие могат да извлекат. Да останат оптимисти и да разчитат на мъдростта на другите, когато имат нужда от подкрепа.

 

Козирог

 

Събитието им припомня важността на различните роли на хората около тях. Напълно нормално и хубаво е да разчитат на другите за подкрепа. Венера в Лъв им позволява да видят мощта на привързването и важните връзки. Ако се нуждаят от емоционална или финансова подкрепа, ще се научат как да помолят за такава.

 

Водолей

 

Най-дълбоките им желания сега ще бъдат на показ. Заслужават да получат това, от което се нуждаят. Може да проведат някои напрегнати, но важни разговори. Време е да работят здраво за това, което искат и да оставят в миналото това, което не работи за тях. Нека говорят от сърце и да разкрият чувствата си.

 

Риби

 

Усещат страстта във въздуха, но това може да им се стори прекалено парещо и напрегнато. Време е Рибите да направят доброто си състояние и здравето си приоритет. Може да трябва да си дадат пауза, да си починат, да прекарват повече време вкъщи и с най-близките хора. Нека заключат вратата на жилището, да се завърнат към себе си, да осъзнаят какво искат. Вероятно трябва и да си починат от социалните мрежи.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия