Седмичен любовен хороскоп 12-18 септември

Вижте какво ви очаква в любовта тази седмица

2022-09-12 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 12-18 септември
Снимка: iStock

Овен

 

Не забравяйте, че вие и половинката сте в един и същи отбор. Покажете му/й, че сте готови да отговаряте за постъпките си в името на общата ви любов. Ако все още не сте открили обекта на чувствата си, то през тази седмица едва ли ще попаднете на точния човек.

 

Телец

 

Ако се чувствате самотни дори в компанията на любимия човек, опитайте се да обсъдите искрено ситуацията с него/нея. Не е изключено разговорът да се окаже първата стъпка към положителни промени в отношенията ви. Що се отнася до необвързаните, в обичайната ви компания изведнъж може да се появи нова личност (приятел на приятел) и да разпали въображението ви. Дали предстои нова връзка не се знае, но нищо не пречи да си помечтаете.

 

Близнаци

 

Предстоят необичайни преживявания. Не е задължително да е някаква кардинална промяна, но нещо ново все пак ще се случи. Любимият човек ще ви направи изненада, която ще ви разкрие непознати черти от характера му/й. Необвързаните също няма да скучаят, но за тях емоциите ще са противоречиви. Непредвидена случка ще им даде възможност да видят някои от най-неприятните черти на човека, с когото се опитват да се сближат.

 

Рак

 

Отношенията с любимия човек ще се развиват на спадове и възходи, при това с такава шеметна скорост, че още в средата на седмицата ще се почувствате изтощени. Усетите ли спад в настроението, значи е дошъл моментът, в който трябва да си дадете малко почивка един от друг и да разредите срещите, за да „презаредите батериите“ на връзката. Що се отнася до необвързаните, може да им провърви в какво ли не с изключение на любовта.

 

Лъв

 

Твърде често ще изникват различия между вашата гледна точка и тази на любимия човек. Уреждайте спорните въпроси с помощта на разума, а не на емоциите, за да предотвратите раздялата. Ако до момента не сте споделили чувствата си с никого, то човек, когото познавате от доста време, изведнъж може да привлече романтичния ви интерес. До дълготрайна връзка едва ли ще се стигне, особено ако единият от вас вече е обвързан.

 

Дева

 

Настроението ви на моменти наистина ще „удря дъното“. Не позволявайте на мрачните мисли да изпълнят съзнанието ви и не ги трупайте в себе си. Споделете откровено тревогите си с любимия човек. Достатъчно е да знаете, че ви съчувства и проявява разбиране, за да се окуражите и ободрите.

 

Везни

 

Не се изкушавайте да навлизате в личното пространство на любимия човек. Със сигурност ще разбере, че сте проверявали пощата или сте чели съобщенията му/й, което ще разруши доверието помежду ви окончателно и безвъзвратно. Ако искате да знаете нещо конкретно, най-добре е да го/я попитате. Отклони ли отговора, не настоявайте. Проявете търпение и след време ще получите отговорите, които търсите без да полагате усилия.

 

Скорпион

 

Не се опитвайте да манипулирате приятел/ката си. Ако непрекъснато възприемате себе си като единствена, непогрешима и не подлежаща на съмнение инстанция, той/тя ще се отегчи от битката за надмощие и ще поеме по собствения си път. Задоволете се с факта, че е готов/а да се съобразява с условностите, които вие предпочитате и не изисквайте повече. Новите познанства на необвързаните ще се развият по интересен начин.

 

Стрелец

 

Ако забележите, че любимия човек прекалено често пренебрегва желанията и не се съобразява с мнението ви, не подминавайте ситуацията с мълчание. Отстъпите ли позициите си сега, считайте че сте ги отстъпили за винаги. Реагирайте решително, но без агресия. Колкото по-рано уеднаквите претенциите и очакванията си, толкова по-стабилна ще е връзката ви.

 

Козирог

 

Постарайте се да разпределите равномерно времето между задълженията си и любимия човек. Не го/я оставяйте или принуждавайте сам/а да си търси и създава развлечения, защото след като той/тя си намери по-забавна и по-подходяща компания, вие със сигурност ще съжалявате. Изпуснете ли момента веднъж, ще е много трудно да възстановите баланса.

 

Водолей

 

Не настоявайте, ако половинката ви категорично отказва да обсъжда някаква тема. Съобразете се с настроението и предпочитанията му/й. Стигне ли се до разправия, последствията ще са непредвидими. Ще са ви нужни огромни и продължителни усилия, за да възстановите разбирателството в предишния му вид.

 

Риби

 

Ако сте готови за нова връзка, то обстоятелствата ще са достатъчно благоприятни за оформянето на такава. Погрижете се за себе си, за външния си вид и вътрешната устойчивост. Формулирайте целите си и ги следвайте. Предстоят поредица запознанства, едно или няколко, от които ще са от съществено значение. За вас ще остане само задачата да направите най-подходящия избор.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 1 година

dano , mislia si bez slujebni tulkuvania , samo za golemia blizi


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия