Тези зодии са истински майстори на флирта. Те знаят как да направят впечатление, как да се харесат на околните, как да накарат тръпката им да ги забележи. Умеят да съблазняват и да постигат каквото искат. Вижте кои са, според "bestoflifeonline.com".

 


Везни

 

Те са зодиите, които съблазняват най-лесно и с най-малко вложени усилия. Такива са по природа. Управлява ги планетата на красотата и любовта Венера. И Везните просто знаят какво точно да направят и кажат - майстори на сладките приказки са. Естети по природа - затова правят впечатление и с външния си вид. Могат да очароват всеки, дори да не се стараят. Имат огромна харизма и са обаятелни. Общуват прекрасно.

 

Овен

 

Много обичат да флиртуват и им върви във флиртовете. Те са смели и действат, което им носи късмет. Преследват това, което искат, без да се притесняват и без задръжки. Така получават внимание и постигат своето. Много им харесва самото преследване, тръпката. Обожават публичните прояви на привързаност. Ще ви омаят с невероятни подаръци, луксозни вечери, цветя; много страстни целувки и докосвания.

 

Близнаци

 

Познати са като много социални и забавни зодии. Това им помага да са прелъстители. Те са сред най-игривите и закачливи представители на зодиака. Диви, щури, палави - веднага привличат внимание и хората им се възхищават. Заради своя характер, лесно се запознават с нови хора, общуват много и умеят да флиртуват. Знаят как да очароват някого, да го омаят с приказки и правят страхотни комплименти. Грабват с усмивката си и начина на общуване. Умеят да задържат вниманието върху себе си.

 

Скорпион

 

Мистериозни, потайни, фатални, изкусителни - ясно е защо тези зодии умеят да съблазняват. Много са страстни и чувствени, предизвикват вниманието, но не по крещящ начин. Около тях остава една загадка, това привлича другите. Личи си колко са отдадени и сериозни към връзките, влагат сърцето и емоциите си в отношенията. Направо изгарят, когато са влюбени - с тях никога не е скучно и еднообразно.

Автор: Ивета Иванова