Седмичен любовен хороскоп 4-10 април

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2022-04-04 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 4-10 април
Снимка: Pixabay/Katzenfee50

Овен

 

Предстоят изненади и то сякаш предизвикани от собствените ви мисли. Много е вероятно половинката да ви ядоса с думите или действията си и да започнете да го/я сравнявате с обекта на предишната си връзка. На всичкото отгоре, случайно да срещнете предишния/ната си приятел/ка, спомените да нахлуят в съзнанието ви (при това най-прекрасните от тях) и да решите, че сегашната връзка не ви удовлетворява. Не бъдете максималисти. Ако загубите онова, което имате, със сигурност ще съжалявате.

 

Телец

 

Пролетта сама по себе си изпълва съзнанието със спокойствие, романтика и красота. Няма да се наложи да излезете от зоната на собственото си удобство през тази седмица. И, ако любимият човек ви обгражда с грижа и внимание, опитайте се да покажете взаимност. Организирайте кратко съвместно пътуване в свободното време. Ще е достатъчно убедително доказателство за силата на чувствата ви.

 

Близнаци

 

С присъщата си общителност и страст към приключенията понякога ставате непредпазливи. Контактите ще са наситени и интригуващи, а вие непрекъснато ще сте в центъра на събитията. Новите ви познати ще са изключително настоятелни в желанието си да ви впечатлят и въпреки всичко се опитайте да не оставате с тях насаме прекалено дълго, особено след четвъртък. Намеренията им може да не са така романтични, както ви изглежда и да попаднете в неприятна ситуация.

 

Рак

 

Отношенията с любимия човек ще преминат през кризисен период. Разбирането помежду ви ще е сведено до минимум. Осигурете си лично време, в което ще можете да подредите фактите и да ги анализирате без излишни емоции. Разредете срещите. Каквото и решение да вземете, направете го отговорно и не се съмнявайте в полезността му.

 

Лъв

 

Настроението ви ще е нестабилно, ще сте доста раздразнителни и непрекъснато ще стигате до някакви разногласия с половинката си. Интересното е, че той/тя ще е по-отстъпчив/а, докато вие ще си настоявате на своето дори за откровени дреболии. Ако сте решили, че трябва да прекратите връзката, ще имате достатъчно причини да го направите, но ако все пак искате да я запазите, не се срещайте с любимия човек в четвъртък и петък. В някой от следващите дни и двамата ще имате повод да поискате извинение един от друг без да се е стигнало до фатални катаклизми.

 

Дева

 

Поведението на приятел/ката ви може да предизвика силни подозрения. Да ви се стори, че ви подвежда или старателно са опитва да скрие някакви подробности. В такива моменти у вас се пробужда „синдромът на Шерлок Холмс“ и, за да стигнете до информацията, която ви интересува, сте готови да пренебрегнете правилата на добрия тон. Не бъдете настоятелни, ситуацията не е толкова проста, колкото предполагате. Успеете ли да запазите спокойствие, той/тя в края на седмицата ще сподели тревогите си.

 

Везни

 

Ще сте доста ангажирани и няма да имате повод да се оплачете от скука. В ежедневието ви ще се появят нови хора, общуването с тях ще ви вдъхнови и ентусиазира. В случай, че все още не сте в трайна връзка, то през втората половина на седмицата е много вероятно да поставите началото на такава. Реагирайте приветливо без да прекалявате с инициативата. Оставете „първата крачка“ на отсрещната страна, а вие през това време си подгответе варианти за отговор, с които хем ще изразите мнение, хем ще запазите територията си.

 

Скорпион

 

Интуицията ви е силна, проницателни сте, но в известна степен мнителни. Не се опитвайте да надникнете в тайните на половинката си. Не го/я, разпитвайте, не навлизайте в личното му/й пространство и не се опитвайте да контролирате всичко случващо се. Рискът да навредите на връзката си е огромен по две причини: да научите нещо, което не ви засяга пряко, но не би ви било приятно да знаете или така да разрушите доверието помежду си, че пътищата ви да се разминат.

 

Стрелец

 

Бъдещето на връзката зависи почти изцяло от вашето поведение. Постарайте се да запазите онова, което имате. Не се стремете да създавате нови запознанства, независимо че желаещи да се сближат с вас няма да липсват. Промените, дори да ви изглеждат интригуващи, ще се окажат излишни и натоварващи. Вместо да се забавлявате ще се наложи да слушате сърце-раздирателни изповеди за нечия „нещастна съдба“.

 

Козирог

 

Любимият човек ще бъде в трудна ситуация, в която ще се наложи незабавно да се намесите. Той/тя ще разчита на психическата ви издръжливост и здрав разум не само за морална подкрепа, но и за да предложите варианти за справяне с проблема. Проявете инициатива, но не се натоварвайте с цялата отговорност, за да съхраните силите си за по-дълго. В края на седмицата обстановката ще се успокои и ще възстановите доброто си настроение.

 

Водолей

 

Настроението ви е романтично и с присъщите си оригинални хрумвания сте в състояние да накарате всеки да се влюби във вас. На всичкото отгоре в орбитата ви ще се движат поредица „обещаващи“ варианти, с които ще се чувствате сигурни и доволни, ако започнете връзка. Един от тях ще ви изненада с действията си и трайно ще прикове вниманието ви. Попадайки в нестандартна ситуация ще промените мнението си за него/нея и ще сте готови да се впуснете в поредното приключение.

 

Риби

 

Въображението ви ще е направо неудържимо, но ще си направите услуга, ако се опитате да го овладеете. Постарайте се да не смесвате мечтите с реалността и бъдещето с настоящето. Ако загубите връзката между тях, ще попаднете в капана на собствените си заблуди. Не се изкушавайте от мисълта да се срещате с двама партньори/ки по едно и също време. Дори никой/я от тях да не разбере, съвсем скоро ще изпитате непреодолимо чувство на вина.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия