3 зодии, които са егоисти в леглото

Ето кои са те

2022-01-20 18:00:00
3 зодии, които са егоисти в леглото
Снимка: Pexels

Някои зодии обичат да се раздават за партньора, искат да го впечатлят, да му доставят удоволствие и да се погрижат да му бъде комфортно и хубаво. Но други мислят повече за своите необходимости и стават егоисти в секса. Вижте кои са те, според "Times of India".

 


Стрелец

 

При тях се получава така, защото просто не са по връзките, не се отдават изцяло на гаджето и не се привързват толкова. Рядко Стрелците имат сериозни и дълги връзки, особено докато са млади. Те обичат флиртовете, създават връзки, но без да им слагат етикети, често са и в отворена връзка. И просто опитват да се забавляват, наслаждават, да измъкнат най-доброто от нея. Това ги прави егоисти в леглото - често са непредсказуеми и мислят как самите те да си изкарат добре. Често си менят настроенията.

 

Козирог

 

Тези зодии са доста сериозни, работливи, прецизни, отговорни. Стават за шефове. Проблемът е, че обичат да контролират другите и да командват - пренасят това и в сексуалния живот. Харесва им да казват какво трябва да стане, да водят нещата и да виждат как партньорът ги слуша и им се подчинява; предава се пред тях. Така излиза, че се случва само това, което Козирозите искат и те винаги доминират в леглото, грижат се за собствените си желания.

 

Овен

 

Огнени зодии, които имат его и са горделиви. Обичат да си угаждат, поставят себе си на първо място и мислят само за това, което те самите искат. Обожават да си доставят удоволствие и никога няма да помислят какво желае партньора или пък да го поставят на първо място. Направо понякога са обсебени от себе си. Фокусират се над това да получат желаното и да останат удовлетворени и не се грижат толкова за половинката. Мислят за собствената наслада.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 10 месеца

ehaaa, ama 4e tema .....


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия