Ретроградна Венера - какво чака зодиите?

Бившите се връщат в живота ни

2021-12-21 18:00:00
Ретроградна Венера - какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay

На всяка година и половина планетата на любовта и романтиката, Венера, става ретроградна. Венера започна ретроградното си движение в Козирог на 19-и декември и то ще продължи до 29-и януари. Това значи, че може да имаме проблеми с пътувания, технологии и комуникации. И нищо чудно бивши гаджета и тръпки да се върнат в живота ни. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Напоследък мислят за бивше гадже повече, дори да не искат да си го признаят. И им се иска да го видят отново, дори да се съберат с него. Но се притесняват, че то няма да отвърне на чувствата им. Няма как да разберат, без да пробват. Нека си повярват и да започнат разговор с него.

 

Телец

 

Може съвсем неочаквано и случайно да срещнат бивше гадже и в началото да е неловко, но после то да ги покани на кафе/разходка. Да помислят добре дали наистина искат да се върнат към миналото или пък дали наистина искат да откажат. Но вероятно е по-добре да се фокусират над нов човек.

 

Близнаци

 

Има голям шанс да се видят с бивше гадже, да се забавляват с него, като преди това и двамата ще изтъкват себе си и постиженията си. Тези разговори и закачки могат да доведат до страстни целувки и прегръдки, което ще е неочаквано. Да се насладят на момента, после най-вероятно ще решат, че този човек не си струва стреса.

 

Рак

 

Раците се страхуват да се покажат, да заявят себе си и искат да пазят сърцето си по всякакъв начин. Вместо да бягат от миналото, нека се срещнат лице в лице с бившия партньор и да проведат задълбочена дискусия - да обсъдят къде са сгрешили. Така може да станат приятели.

 

Лъв

 

След няколко разменени флиртаджийски съобщения, може да станат т.нар. "бивши с привилегии" с предишния партньор. Или пък да прекарат само една страстна нощ с него. Това устройва Лъвовете, те не искат да объркват и задълбочават нещата, тъй като харесват нов човек и дори може вече да ходят по срещи с него. Нека се забавляват.

 

Дева

 

Ще попаднат в любовен триъгълник с бившето гадже и сегашния си партньор. И затова май ще са виновни Девите - искат да бъдат и с двамата. Преди да се впуснат в това и да вземат неразумни решения, нека помислят. Да се уверят, че няма да изгубят всичко.

 

Везни

 

Въпреки че често се връщат към бившите и общуват с тях, сега вероятно ще прекратят отношенията с бивш партньор завинаги. Не са в настроение да слушат извинения и да преживяват всичко отново. Освен това, омръзнало им е някой да им разваля настроението и да ги омаловажава. Да не отговарят на съобщения на бивши.

 

Скорпион

 

Има голям шанс да се върнат към предишна тръпка и да започнат връзка с бивш партньор, като този път връзката ще е продължителна. Ще си спомнят за лудото приключение и за емоционалното влакче на ужасите, на които са били заедно и това ще ги направи сантиментални, романтични и носталгични. Така отново ще почувстват силна връзка един с друг.

 

Стрелец

 

Никога не поглеждат назад, но ретроградната Венера може да ги накара да започнат отново да общуват с бивш партньор, който е имал проблем с това да продължи напред. Нека му дадат шанс да обясни чувствата и този човек да получи завършека, който търси. Това ще е техният коледен подарък за него.

 

Козирог

 

Чувстват, че много искат да изпратят приятелско съобщение на бивше гадже. Но трябва да знаят, че няма да има нищо приятелско в отговора, който ще получат. В момента, в който бившето гадже получи съобщението, войната и караниците ще започнат.

 

Водолей

 

Няколко алкохолни напитки късно вечер и тайни срещи ще доведат до флирт и любовни отношения с бивше гадже. Но Водолеите ще го пазят в тайна. Да не бързат, нека нещата се развиват бавно и тези зодии да са хладнокръвни. Преди да правят планове да се съберат завинаги, нека осъзнаят какво наистина чувстват. И да видят дали нещата са сериозни или има само физическо привличане.

 

Риби

 

Бившият им партньор ще започне да общува с техни приятели, за да разбере дали сега Рибите са във връзка. Нека са спокойни, приятелите им няма да издадат нищо. Това не означава, че бившето гадже ще спре дотам. Да очакват то да им пише коментари в Instagram и Facebook.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия