Седмичен любовен хороскоп

Какво ви чака тази седмица?

2021-08-31 12:45:00
Седмичен любовен хороскоп
Снимка: How Far From Home from Pexels

Овен

 

Предстоят неочаквани и интересни срещи. Излизайте по-често на вън. Преживяванията ще са странни. От една страна ще ви заинтригува ново предложение за връзка, но пък човекът, който го отправя може да е доста далече от вас. От друга, ще ви измъчва въпросът: струва ли си да прекратите сегашната ви връзка, заради друга, но с твърде неясно бъдеще. Трудна ситуация…

 

Телец

 

Каквито и неясноти да е имало във връзката ви, обстоятелствата ще ви помогнат да ги преодолеете до края на месеца. В началото на следващия ще се случи нещо ново. От вас зависи дали ще ви зарадва или натъжи. Овладейте прословутия си „телешки инат“ и избягвайте прибързани действия, заради които бихте съжалявали.

 

Близнаци

 

Някой за пореден път ще се опита да ви информира за „важни“ подробности от живота на любимия човек и ще го направи „за добро“. Не вярвайте на такива „добронамерени жестове“. По-скоро са предизвикани от завист и с цел да ви навредят. В крайна сметка, всеки си има своите тайни. В края на седмицата предстои разговор, след който ще настъпи промяна в отношенията, върху която промяна няма как да повлияете.

 

Рак

 

Много по-любвеобилни и необичайно отстъпчиви ще сте през тази седмица. Любовта, разбира се, по подразбиране е с „розови очила“, но не би било зле да ги сваляте от време на време и да анализирате поведението на половинката си. Проявите на сговорчивост от ваша страна може да го/я подтикнат да се възползва за осъществяване на собствените си интереси. Ще ви хрумнат поредица въпроси в тази връзка. Задайте ги след четвъртък.

 

Лъв

 

С доста лични проблеми ще се наложи да се справите през тази седмица и обстоятелствата ще ви принудят да действате решително. От друга страна, любимият човек всячески ще се опитва ви ангажира със своите грижи и ситуацията няма да е особено приятна. Всичко ще се случи много по-лесно, ако още в самото начало проведете искрен разговор и уточните отговорностите на всеки един от вас. Ще освежите отношенията, ако в края на седмицата си организирате пикник на открито.

 

Дева

 

Необичайно за вас, но ще сте доста разсеяни. Първоначално може да не забележите, че някой упорито се опитва да привлече вниманието ви. Предложението за среща, обаче, категорично ще ви извади от състоянието на апатия, равнодушие, а може би по-скоро замечтаност, в което сте. Не отказвайте възможността да се опознаете с човека, който търси компанията ви. Ще установите, че имате доста общи интереси и вместо да правите нещата всеки за себе си, можете да го сторите заедно.

 

Везни

 

Настроението ви ще е доста нестабилно и тази седмица ще сте по-чувствителни, а от там и по-раздразнителни, сръдливи. Черти на характера у половинката ви, които много добре познавате и безусловно възприемате, този път ще предизвикват недоволство, забележки… изобщо, ще станат повод за разправии. Подходящо е в такива моменти да останете за известно време насаме със собствените си мисли. След петък напрежението ще спадне и отношенията ви ще възстановят привичното си спокойствие.

 

Скорпион

 

Събитията ще са динамични и ще се налага често да променяте плановете си. Понякога поради странно стечение на обстоятелствата, а понякога, защото необходимостта да помогнете на любимия човек ще ви принуждава да преместите своите задачи на заден план. И, понеже „на заден план“ се означава да ги изоставите или отложите, а да действате с максимална скорост и организация, със сигурност бързо-бързо ще се изтощите. Помислете дали няма да се почувствате по-добре, ако посветите последните дни от седмицата лично на себе си.

 

Стрелец

 

За известно време няма да можете да се виждате с любимия човек и той/тя ще ви липсва. Ще установите колко силно го/я обичате и осъзнавайки дълбочината на чувствата си може да се уплашите. От друга страна, липсата на достатъчно внимание от негова/нейна страна ще ви натъжи. Запазете спокойствие и в края на седмицата търпението ви ще бъде възнаградено. Той/тя ще прояви инициатива и ще предложи интересно развлечение, компенсиращо неудобството от преживяната неизвестност и самота.

 

Козирог

 

Понякога се налага да проявявате здравословен егоизъм. А понякога, да „поставяте на място“ онези, които злоупотребяват с търпението ви. Правете онова, което ви се иска, през тази седмица. Ако ви се ходи на срещи – насрочвайте ги, настоявайте с присъщата си упоритост. Ако предпочитате да се уедините, отклонявайте предложенията за съвместни развлечения. Най-важното е откровено да споделите желанията си с любимия човек, за да не остане той/тя с впечатлението, че си отмъщавате за нещо, с което преди време ви е ядосал/а.

 

Водолей

 

Поведението или конкретно изказване на любимия човек ще ви подтикне към размисъл. През първите няколко дни от седмицата няма да ви се иска да се виждате и на моменти ще ви е неприятно даже да се чувате. Не би било странно, ако почувствате безразличие към него/нея, ако се усъмните в силата на собствените си чувства и в необходимостта от връзката като цяло. Преди да пристъпите към каквито и да било решителни действия в посока „раздяла“, спомнете си какво преживяхте заедно и дали сте готови за рязка промяна.

 

Риби

 

Няма друг знак, който може да реагира така непредвидимо и да поднася такива изненади, каквито правите вие. Особено пък, ако някой реши умишлено да атакува самочувствието ви. В такива моменти вместо да се натъжите, вие стоически ще показвате добро настроение. На всичкото отгоре не бихте отказали покана за среща от човек, с когото нямате намерение да създавате трайна връзка. Да се разнообразите не е лошо, стига да го правите с желание, а не само и единствено, за да не сте сами.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: TeenProblem

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия