4 зодии със силно сексуално желание

Ето кои са

2021-08-11 18:00:00
4 зодии със силно сексуално желание
Снимка: Pexels

Тези зодии непрекъснато мислят за секс и се вихрят в спалнята много често. Те имат силно желание за ласки и страст и високо либидо. Половинките понякога се затрудняват от това. Вижте кои са, според "Elite Daily".

 


Овен

 

Познати са със своя ентусиазъм, приключенски дух и енергия, която сякаш никога не стихва и не си отива. Затова се вихрят много в спалнята и се отдават на страстта. Получават каквото поискат, защото са смели и не се страхуват да го преследват. Имат много силно сексуално желание, ако сте с тях, не трябва да се учудвате, ако изведнъж настояват да се приберете или ви дръпнат към някой ъгъл. Много са страстни, горещи, копнеят за адреналин. Сексът с тях никога не е скучен, пробват нови и вълнуващи неща, експериментират.

 

Телец

 

Телците обичат много силно и са изключително чувствени. За тях няма такова нещо като прекалено много секс. Те са романтици и го приемат като правене на любов. Страстни са, обичат да изразяват любовта си с физически контакт, докосвания. Имат високолибидо, искат да се потопят в страстта и чувствата с партньора. Ако зависи от тях, сексът ще продължи часове. Те целуват бавно и завладяващо. Правят еротични масажи, търпеливи са и не бързат.

 

Лъв

 

Хубаво е, че Лъвовете са такива големи чаровници, защото непрекъснато копнеят за секс. Иначе не биха могли да задоволят тези нужди. Привличат много ухажори и партньори към себе си с флиртаджийската си природа и топлото си сърце, аурата си. Те са харесвани от всички и като звезди. Но трябва да знаете, че в спалнята понякога са фукльовци. Креативни и ентусиазирани са, не пропускат шанса да опитат нещо ново, но искат винаги те да са по-активни и да показват какво могат. Иначе са много лоялни и обичат силно.

 

Скорпион

 

Знае се, че Скорпионите са сред най-сексуалните зодии. Половинките им често се хвалят, че са правили най-хубавия си секс именно с тази зодия. Те имат силна енергия и се отдават напълно на момента. Изключително страстни са и предизвикват вълнения у партньора. За тях физическият контакт и интимната близост са изключително важни и искат да доставят голямо удоволствие на човека до себе си. Държат да си прекарат страхотно в леглото. Много уверени са и магнетични, така привличат доста ухажори. Неустоими са.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия