Седмичен любовен хороскоп - какво ви чака тази седмица?

Зодиите в любовта от 19 до 25 април

2021-04-19 18:30:00
Седмичен любовен хороскоп - какво ви чака тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен

 

Успешно ще се справите с различни дребни практически задачи, което ще е убедителна предпоставка за добро настроение. То пък ще се отрази на въображението ви и ще ви хрумнат оригинални варианти за изразяване на чувствата, които приятно ще изненадат любимия човек.

 

Телец

 

След като Меркурий навлезе във вашия знак ще сте доста по-словоохотливи, но и по-убедителни, по-отстъпчиви. Подходящ момент за провеждане на разговори, от които ви е било страх. Ще постигнете желаната цел, независимо дали сте обвързани или не.

 

Близнаци

 

Интуицията ще ви подскаже как да подредите плановете си, за да попаднете на точното място в точния момент. Предстоят изненади, но не е абсолютно сигурно, че ще са ви приятни. Сигурно е, обаче, че ще научите истини, които ще ви спасят от неприятности.

 

Рак

 

Ако изпитвате дефицит от романтика, проявете инициатива. Не се страхувайте да поемете отговорност, бъдете искрени и със сигурност ще спечелите сърцето, към което се стремите или пък, ако чувствата ви са вече споделени, връзката ще премине на друго ниво.

 

Лъв

 

От вас зависи да си осигурите вниманието, от което имате нужда и което толкова много ви радва. Не се усамотявайте. Правете онова, което предпочитате, не спирайте порива на чувствата си и ще избегнете пристъпите на отегчение.

 

Дева

 

С доста промени ще се наложи да свикнете през тази седмица. Част от тях ще са предизвикани от външните условия, друга част ще са свързани със самите вас. Емоциите ще са преобладаващо положителни. Ще се убедите, че да освободите съзнанието си от задръжки е не само смело, но и полезно.

 

Везни

 

Не обсъждайте с никого личните си отношения, независимо дали се чувствате щастливи или недоволни от връзката си. Пред каквито и предизвикателства да сте изправени, опитайте да ги решите самостоятелно. Чуждият опит няма да е приложим за вас и чуждите съвети само ще ви объркат.

 

Скорпион

 

Съчетанието между наблюдателност и прозорливост ще ви е особено полезно през тази седмица. Действията на околните ще ви помогнат да си отговорите на доста въпроси и едновременно с това да се освободите от поредица съмнения, свързани с романтичната ви връзка.

 

Стрелец

 

Реакциите на любимия човек на моменти ще са доста странни и може да ви накарат да се чувствате така, сякаш сте обули чужди обувки. При подобни обстоятелства, мълчанието е най-големият ви враг. Питайте за всичко, което ви вълнува. Шумът от думите ще изгони проблемите.

 

Козирог

 

Най-ефективният начин да се справите със страховете си е да се сблъскате с тях. Ако прецените, че претенциите на любимия човек са прекалени или неоснователни, кажете го, но спокойно и без да засягате неговото/нейното достойнство. Ефектът ще ви изненада. Не само няма да навредите на връзката си, даже напротив. Ще я стабилизирате.

 

Водолей

Не допускайте външна намеса в решенията ви, свързани с любов, романтика и съвместен живот. И не взимайте такива решения спонтанно. Всяка крачка трябва да е обмислена и щадяща от последващи сътресения, за които бихте съжалявали.

 

Риби

 

Предстоят романтични преживявания, за които не сте и подозирали. Забавлявайте се с умерен ентусиазъм и с типичната за вас загадъчност. Опитайте се да вникнете в мотивите на любимия човек без да говорите за себе си. Ще научите интересни детайли.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия