5 двойки зодии с токсична връзка, но и с невероятна химия

Ето кои са те

2021-03-30 18:00:00
5 двойки зодии с токсична връзка, но и с невероятна химия
Снимка: Pixabay

Има някои двойки, които просто не могат да спрат да се карат. Те са привлечени един от друг, има голяма сексуална химия между тях, но отношенията им са токсични и не могат да създадат стабилна и спокойно връзка. Eдин ден се карат, на другия се сдобряват; приятелите им често се чудят защо не скъсат окончателно. Вижте кои са, според "Your Tango".

 


Овен и Лъв

 

Това са два огнени знака, които, по принцип, си приличат. Имат общи неща, много страстни са, силен тим са. Но между тях има жестоки скандали, точно защото са много страстни, огнени зодии и всеки иска да бъде лидерът във връзката. Прегарят, когато са заедно, спорят много, но караниците понякога им се струват лечебни - така виждат, че работят върху проблемите заедно. Харесва им, че другият е честен и истински, като тях самият, дори когато не се разбират. Но нито един не отстъпва. Лъвът става арогантен, Овенът - импулсивен, има много обиди, но бързо им минава. Сексуалната химия е много силна.

 

Телец и Скорпион

 

Води се, че те си подхождат. Телецът е земна зодия, Скорпионът - земна. Това означава, че Телците са стабилни и сериозни партньори, точно това, което търси лоялният Скорпион. Но и двете зодии са чувствени, имат високи критерии в любовта и емоциите ги владеят. Връзката е съставена от постоянни изблици, много секси и емоции, караници , но които са полезни. Трудно им е да запазят връзката само платонична, тъй като между тях има голяма сексуална химия. Но отношенията им са сложни. И двете зодии са много големи инати, никой не отстъпва, всеки държи на своите принципи. В някои случаи, те изглеждат като противоположности, които се привличат. Така има проблеми и кавги. Телците бавно се откриват пред човека до тях, защото са внимателни, което прави Скорпионите подозрителни. Но емоционалната им връзка е много силна.

 

Рак и Козирог

 

Когато воден и земен знак се съберат, ако положат усилия и не се отказват, те могат да останат заедно цял живот. Но наистина трябва да имат силна воля. Независимо колко много се карат Козирозите и Раците, те знаят, че могат да разчитат един на друг и се чувстват сигурни със своя партньор. И двете зодии се нуждаят от стабилнот, вярност и са сериозни - търсят продължителна връзка. Има различния, защото Раците са доста чувствителни и емоционални, а Козирозите - по-дистанцирани и сдържани. Така се появяват проблеми. Но и двете зодии са потайни и жадуват за голяма любов и силна връзка. Имат много големи очаквания за връзките, което значи, че бързо могат да се разочароват, но после отново се сдобряват.

 

Везни и Близнаци

 

Два въздушни знака, които отстрани изглеждат като перфектната двойка. Те се допълват взаимно, приличат си по някои неща, между тях има добра комуникация и се фокусират върху това да израснат заедно. И двете зодии са общителни и обичат да излизат, да са в големи компании. Близнаците, обаче, са по-непостоянни, много често сменят настроенията си и не знаят какво искат. Везните са по-стабилни, спокойни, търсят хармонията и баланса. Така тези зодии се дразнят на поведението на другия и се натоварват взаимно. Често мненията им се разминават. Има огромни скандали между тях, тъй като не могат да разберат другия и често не му съчувстват. Всеки смята, че само неговото мнение е от значение. Между Близнаците и Везните има огромна страст.

 


Стрелец и Риби

 

Комбинация от огнен и воден знак може да бъде много опасна. Връзката е пълна с бурни емоции и никога не е спокойна. Тези зодии са много различни и това създава доста проблеми. Има и много хубави, чувствени и страстни моменти, които им се струват като приказка. Ако преодолеят различията, връзката ще си струва. Но между тях непрекъснато има спорове, несъгласия и сами не усещат как нараняват другия. И двете зодии искат да се наслаждават на живота и това им помага да прекарват страхотно заедно, но често се карат заради общи интереси, които споделят, заради вкусове или виждания за живота и бъдещето. Обичат приключенията, но Рибите са по-отдадени на партньора и копнеят за голяма, истинска любов, а Стрелците залагат на забавленията и не се отдават напълно само на един човек. Водните Риби искат повече, отколкото огнените Стрелци могат да дадат. Рибите плачат много, Стрелците не се извиняват, сякаш двете зодии са на война. Много са страстни и се обичат.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия