Венера в Овен - какво чака всяка зодия?

Ето прогноза за периода

2021-03-25 18:00:00
Венера в Овен - какво чака всяка зодия?
Снимка: Pixabay

Планетата на любовта и романтиката Венера влезе в знака на огнения Овен на 21 март и ще остане там до 14 април. Това ще донесе невероятна енергия в любовния ни живот, повече страст, приключения в интимния живот и промени в спалнята. Вижте какво ви очаква, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Това е техният сезон и планетата на любовта е в техния знак - да не се задоволяват с малко през периода, те знаят добре какво заслужават. Нищо чудно постоянно да имат желание за секс - нека се наслаждават на интимността с партньора. Ще имат много ухажори, които ще им дават доста внимание.

 

Телец

 

Ако някой знае, че хубавите неща отнемат доста време, това са Телците. Ще знаят как да настроят партньора на романтина вълна - ще поръчват вкусна храна, ще вземат вино, ще купят нови сатенени чаршфи, ще пускат любовни песни. Няма да напвавят първата крачка, но определено ще направят впечатление на тръпката или половинката.

 

Близнаци

 

Жадуват да опитат нещо ново в спалнята и спонтанността е нещо, което ще им се отдава през този период. Да не чакат партньорът да измисли следващия ход или следващата среща, нека Близнаците водят и покажат кой е шефът. Ще им харесва да глезят партньора и да му угаждат.

 

Рак

 

През периода ще осъзнаят, че са много привлечени от човек, който е много отдаден на своята работа или на някоя своя страст. На Раците ще им се иска те да се превърнат в страст и муза на този човек. Тези зодии ще са заети с работа, но да знаят, че в случая няма да има лошо да смесят работата с удоволствието.

 


Лъв

 

Кратко пътуване или екскурзия за уикенда е точно това, от което се нуждаят Лъвовете, за да подобрят връзката с партньора. Омръзнало им е да правят секс на едно и също място, промяна на обстановката ще се отрази добре. Нека наемат стая в някой курорт или да се насладят на страхотен ден сред природата, и да опитат нещо ново.

 

Дева

 

Секс за сдобряване след голям и разгорещен спор ще е най-доброто лекарство за Девите през този период. Нека с партньора се насладят на интимни моменти, така ще разпуснат и ще забравят караниците. Може да пробват ролеви игри. Девите да говорят за чувствата си, за да няма обърквания.

 

Везни

 

С половинката ще са готови да минат на следващия етап. Ако са необвързани, това е периодът, в който Везните може да намерят партньор. Ще срещнат човек, с когото ще се опознаят много добре и ще има голяма химия между тях.

 

Скорпион

 

Скорпионите ще се чувстват по-страстни и възбудени от всякога! Леко докосване, флиртаджийско съобщение и т.н. - всичко ще предизвиква мръсни мисли в ума им. Нека се насладят на повече романтика с партньора, преди да се отдадат на самото любовно преживяване. И да си почиват, тъй като ги чакат много приключения в спалнята.

 

Стрелец

 

Да отворят прозорците, да се насладят на чистия въздух и да се подготвят за шоу! Може да изпробват доста нови неща в сексуално отношение. Венера в Овен ги предизвиква да се освободят от страховете си, да не познават граници и да се отдадат на най-смелите и дивите си сексуални желания. Нека се забавляват много.

 

Козирог

 

Добре е да забавят нещата малко. През периода нещата ще се случват по-бавно, но отношенията им ще стават по-задълбочени, няма да са повърхностни - това се харесва на Козирозите. Чакат ги сладки романтични вечери вкъщи, гледане на любими филми, танци пред огледалото в дома. Ще осъзнаят колко са се сближили с половинката.

 

Водолей

 

Мръсните приказки и секс по телефона е това, което ще се хареса на Водолеите през този период. Може с партньора да имат горещи преживявания по FaceTime. Тези зодии също ще опитват нови неща и ще напътстват половинката.

 

Риби

 

Сезонът на Рибите свърши, но тези зодии не бива да тъжат. Те все още продължават да привличат доста погледи. Да обмислят какво искат от партньора или новата тръпка - и в романтичен, и в сексуален аспект. Да тестват хората около себе си и така ще разберат с кого има смисъл да излизат по срещи и на кого да се отдадат.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия