Клои Кардашян: открито за секса и шанса да има второ дете

Ето какво споделя тя

2021-03-12 15:00:00
Клои Кардашян: открито за секса и шанса да има второ дете
Снимка: БГНЕС

Клои Кардашян сподели, че майка ѝ, Крис Дженър, я е накарала да се страхува от секса.

 

Риалити звездата се страхувала да прави секс, защото Крис ѝ показвала графични изображения на инфекции, предавани по полов път. Клои е най-малката от сестрите Кардашян, затова родителите ѝ по-лесно говорили с нея за секс, тъй като тя вече е била чула всичко за него от Кортни и Ким Кардашян.

 

Баща ѝ Робърт Кардашян, който почина през 2003 г., също наплашил Клои със снимките на инфекциите, предавани по полов път, за да може тя да знае рисковете на секса без предпазни средства.

 

"Мисля, че на мен ми беше по-лесно заради Кортни и Ким. Когато си третото дете, вече си чул всичко и мисля, че шокът от това дъщерите им да правят секс преди брака, вече си беше заминал. Аз бях толкова изплашена от забременяване.", обяснява тя пред "Lady Parts with Sarah Hyland".

 

Звездата осъзнала, че не иска да стане майка, докато не е достатъчно възрастна, за да разбере отговорността от това.

 

Клои Кардашян роди дъщеря Тру от Тристан Томпсън през април 2018 г. Двамата се разделиха през 2019 г., тъй като баскетболистът беше хванат в изневяра. Говори се, че от няколко месеца, те отново са заедно.

 

В трейлър към последния сезон на "Keeping Up With the Kardashians" се вижда, че двамата дискутират идеята да имат още едно дете, което да бъде износено от сурогатна майка.

 

"Доверяваш се на сурогатна майка за нероденото си дете, и това е просто плашещо", коментира Клои във видеото.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия