Меган Трейнър: Не правя секс, докато съм бременна

Разкритие от звездата

2020-11-24 13:30:00
Меган Трейнър: Не правя секс, докато съм бременна
Снимка: БГНЕС

Меган Трейнър разкри, че не прави секс със съпруга си, докато е бременна.

 

Тя и Дарил Сабара очакват първото си дете, но певицата скоро разкри, че двамата не се отдават на ласки, защото за нея това е странно.

 

"Може би това е странно, но умствено, не мога да си позволя да правя секс, докато нашият син е между нас. Във всички приложения за бременността, които имам, се казва, че чувството би било много хубаво. Но единственото, за което мога да мисля, е, че има малко момченце в корема ми", коментира тя пред "TODAY Parents".

 

Изпълнителката разкри, че нейните приятелки ѝ завиждат за връзката с Дарил Сабара.

 

"Нашата връзка наистина обърква моите приятелки. Всички ме питат как ще си намерят  такъв, като Дарил. Той е добър. Той е невероятен", посочи Меган.

 

Звездата разкри, че е бременна през октомври. Трейнър обяви щастливата новина чрез публикация в социалната мрежа Instagram. Тя постна снимка на сонограма, която е поставена на фонана коледна елха, украсеа с лампички и топчета.

 


"Вие всички знаете от колко дълго време исках това. Дарил Сабара и аз сме повече от щастливи и развълнувани да се запознаем с това малко сладурче в началото на следващата година! Ние сме бременни", написа тя към кадъра.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия