Овен

 

Вашето мнение ще се различава твърде много от това на половинката ви по повечето обсъждани въпроси. Ако решаването им зависи само от вас, то по-добре избягвайте дискусиите по спорните теми. Разделете седмицата на две части. Първите няколко дни посветете на личните занимания, а последните – на него/нея. Така ще постигнете баланса, при който „и вълкът ще е сит, и агнето - цяло“.

 

Телец

 

Ще сте доста по-импулсивни от обикновено. Ако не ориентирате енергията си към трудоемки и съзидателни дейности, съществува опасност непрекъснато да си търсите спаринг-партньор за изразходването й с преодоляването на въображаеми проблеми. За последователни хора като вас раздялата не е опция, така че насрочвайте си срещи с любимия човек само, когато не сте разтревожени и няма опасност да се скарате.

 

Близнаци

 

Намалете темпото и отстъпете инициативата на половинката или по принцип на хората около себе си, ако все още сте в групата на „самотните сърца“. Периодът ще е спокоен и благоприятен за обвързаните и доста загадъчен за необвързаните. Докато при първите поведението на любимия човек ще е абсолютно предвидимо и внушаващо сигурност, то при вторите ще има толкова много варианти за нова връзка, че може изобщо да не направят крачка към началото й.

 

Рак

 

Ще се чувствате много по-щастливи, ако се научите да се радвате на дребните неща. На моменти може да ви се стори, че късметът ви заобикаля и нищо не се получава така, както ви се иска. Споделяйте съмненията си с любимия човек по-често и се доверете на неговото/нейното мнение. Ще ви подскаже къде грешите и какво трябва да направите, за да се почувствате добре.

 

Лъв

 

Реалните контакти ще са доста ограничени от съображения за сигурност по отношение на здравето ви, но за сметка на това виртуалните ще са необичайно интензивни. Независимо дали сте във връзка или не, не вярвайте на щедри обещания и романтични свалки. Ще се окажат просто думи, лишени не само от съдържание, но и от чувства и, рано или късно, ще се почувствате измамени. От вас зависи да избегнете разочарованието.

 

Дева

 

Настроението ви ще е нестабилно, здравословното състояние – също. Ограничете контактите до колкото е възможно и не си насрочвайте срещи, независимо че може да се чувствате самотни и любимият човек да ви липсва. Общувайте виртуално и приемете случващото се като временен, макар и не много удобен вариант, с който трябва да се примирите. В края на седмицата обстоятелствата ще се променят и ще можете да сте отново заедно по-дълго време.

 

Везни

 

Не обсъждайте личните и още повече любовните си отношения с никого. Независимо дали имате неприятности, дали поведението на половинката ви изнервя, дали ви е трудно да се справите с някои задължения, просто не се оплаквайте. Приемете, че всичко, което се случва е изпитание за възможностите и чувствата ви. Ако след първите няколко дни, в които „пазите мълчание“, той/тя се разтревожи и настоятелно започне да ви разпитва какво се случва, бъдете сигурни: връзката ви не е случайна.

 

Скорпион

 

Привлекателни сте и някой, с когото се познавате от доста време, ще ви изненада с любовно обяснение, а може би и повече… с предложение да сподели с вас дома си. Не бързайте да отговаряте, под диктовката на първоначалния си импулс. Реагирайте с мълчание и усмивка, систематизирайте концепциите си за съвместен живот. А може би не е зле да проверите дали той/тя е от зодиакалните знаци, съвместими с вашия? Така поне ще знаете дали си заслужава да опитате или идеята е обречена на провал.

 

Стрелец

 

Проявите на ревност може да се отразят катастрофално на връзката ви през тази седмица. При това не само тези от ваша страна, провокирани от неприемливо (според вас) поведение на половинката ви. Но и тези от негова/нейна страна, които би предизвикала прекалената ви отзивчивост спрямо чужди проблеми. Ако овладеете егоизма и си осигурите взаимна свобода в приемливи граници, ще предотвратите неприятните разговори и ще запазите стабилността на връзката.

 

Козирог

 

За оформяне на чисто приятелските отношения използвайте логиката си, а за любовните и романтични – интуицията. Не си заслужава да задавате неудобни въпроси. Само наблюдавайте поведението на половинката си или на човека, с когото бихте желали да се сближите и реагирайте така, както ви диктува вътрешният ви глас. Не се опитвайте да прилагате чужд опит в личен план. Само ще ви обърка.

 

Водолей

 

Не приемайте за „чиста монета“ информацията, която ви споделят през тази седмица, особено през първите няколко дни. Най-вече проверявайте до колко отговарят на истината различни съобщения от личен характер. Не е изключено някой умишлено да се опитва да ви въвлече в интрига, за да навреди на връзката ви. Бъдете предпазливи и дискретни.

 

Риби

 

Подбирайте внимателно хората, с които общувате през първите няколко дни. Ако някой прекалено настойчиво се опитва да ви ухажва, опитайте да си обясните защо го прави. Помислете от кога се познавате, дали не се е случвало и преди, а вие да сте отхвърлили предложението за връзка. Не е изключено мотивът за действие на въпросния човек да се свежда до злопаметност и желание за възмездие.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова