3 зодии, които оставят ревността да провали връзките им

Ето кои са те

2022-11-04 18:00:00
3 зодии, които оставят ревността да провали връзките им
Снимка: Pexels/ArtHouse Studio

Ревността във връзките е нещо често срещано. В умерени дози, тя може да е полезна - така партньорите се опознават по-добре и разбират, че се ценят един друг. Но, ако единият партньор е много ревнив и задушава половинката, отношенията ще станат токсични и бързо ще се разпаднат. Вижте кои зодии проявяват голяма ревност, според "Purewow".

 


Овен

 

Те приемат живота като спринт, като състезание, в което винаги трябва да са първи и на върха. Искат да действат, да са единствените, много нетърпеливи и импулсивни са. Оставят ревността и завистта да ги завладеят, ако половинката обръща повече внимание на друг човек и ако някой друг сбъдва техните мечти. Много са решителни и състезателни, дразнят се на хората, които са постигнали повече и по-лесно намират любовта. Искат да са първи, най-желани, най-търсени, и имат голямо его.

 


Рак

 

Раците са много чувствителни и емоционални зодии. Те приемат всичко лично, но често крият какво чувстват. Пишат за страданията си в дневника си или изливат душата си чрез изкуство, но така и не признават съвсем директно пред половинката кое точно ги дразни. Връзките са много важни за тях, копнеят за истинска любов и стават много несигурни и ревниви, когато нещо заплашва връзката им с любимия човек. Ако гаджето им има много добър приятел, с когото споделя общо хоби и прекарва доста време, Раците ще са много недоволни. Копнеят за стабилност и сигурност.

 


Лъв

 

Тези зодии се чувстват най-добре и са в свои води, когато са под светлините на прожекторите, когато хората им се възхищават, хвалят ги и ги обожават. Имат нужда от одобрение и искат да блеснат. Когато някой не им обръща достатъчно внимание и изтъква положителните качества на други хора, Лъвовете са ядосани и започват да ревнуват. Не искат никой да им краде звездния момент. Смятат, че партньорът трябва да има очи само за тях и да не се изказва ласкаво за други хора. Тези зодии са горделиви, искат да изразяват себе си и да се чувстват оценени. Искат много комплименти.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 1 година

ne mislia taka . oven sum , no imam drugi vijdania


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия