Седмичен любовен хороскоп 31 август - 6 септември

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

2020-08-31 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 31 август - 6 септември
Снимка: Pexels

Овен

 

Отношението на околните и конкретно на някои личности, които се опитвате да впечатлите, може да ви накара да се съмнявате в себе си в началото на тази седмица. Не се филмирайте излишно, опитайте се да разберете какви са причините за проявеното пренебрежение. Най-вероятно ще установите, че някой плете интриги по ваш адрес и разпространява неистини. Щедър комплимент от почти непознат/а ще ви убеди, че не сте загубили и грам от привлекателността си.

 

Телец

 

Човекът, когото харесвате или обичате, с когото искате да сте или вече сте, през тази седмица ще ви докаже колко е важен/а за вас. Ще ви мотивира и стимулира да направите нещо, което много искате, но все не ви стига смелост. Ще изминете пътя към мечтата си толкова бързо, че даже няма да разберете какво се случва. Онова, което със сигурност ще разберете, обаче е, че имате до себе си някой, с когото можете да общувате без думи и че предпочитанията ви са в пълен синхрон.

 

Близнаци

 

В състояние сте да привлечете на своя страна когото си пожелаете. Няма да съжалявате, ако през тази седмица повишите инициативата. Разкрийте поне частично и деликатно чувствата си на личността, която ви интересува. Усилията ще са минимални, а резултатът няма да ви разочарова. Единственото, което не бива да правите е да давате обещания, които знаете, че няма как да изпълните и да се бъркате в чужди отношения.

 

Рак

 

Нов човек ще нахлуе експлозивно в живота ви и ще ви атакува с чувствата си. Най-вероятно ще ви се стори плашещо и инстинктивно ще потърсите път за отстъпление. Тактиката ви ще се окаже съвсем правилна, защото той/тя ще се стреми да получи одобрението ви не от изгаряща любов, а от колекционерска страст към опознаване на нови характери и експериментиране с непредсказуеми отношения. Не позволявайте да ви манипулират и да подценяват индивидуалността ви.

 

Лъв

 

Ще се наложи да се справите с някои лични затруднения през тази седмица и всички видове чувства, особено романтичните, ще останат на заден план. Постарайте се до колкото е възможно да не прехвърляте грижите си „от болната глава на здравата“ или с други думи казано, докато преодолявате трудностите да не вредите на любовните си емоции. Ако сте във връзка и половинката ви не приеме грижите ви със съчувствието, което очаквате, не си мислете, че не ви обича и не мислете за раздяла. Истината е, че той/тя преценява ситуацията, в която се намирате от друга гледна точка.

 

Дева

 

Някои хора казват „нов ден – нов късмет“, а във вашия случай би могло да се каже „нов месец – нов късмет“. Ще се запознаете с някой, който има вашия начин на мислене и се придържа към същите принципи, към които и вие. Съвпадението ще ви очарова, окуражи и подтикне към смели действия за започване на връзка. Преди да направите каквото и да било е добре да имате пред вид, че колкото вие сте взискателни към околните, толкова и той/тя ще е взискателен/а към вас. Преценете дали залогът не е твърде голям.

 

Везни

 

Не пропускайте възможността да участвате в различни публични изяви. Ще са свързани с нови контакти, които ще ви заинтригуват. Не пренебрегвайте и мерките за социална дистанция. Няма да сте особено щастливи, ако новата ви любов започне със здравословни проблеми, дори и да са незначителни. И не бързайте да обсъждате лични въпроси още в първия ден на запознанството. Ще се чувствате много по-спокойни и сигурни в себе си, ако му/й отстъпите инициативата и влезете в ролята на добрия слушател.

 

Скорпион

 

Ако искате промени, започнете ги от себе си. Отговорете си на въпроса къде е вашето място в споровете с половинката или пък защо той/тя все по-често ви се противопоставя. Ще постигнете синхрона, към който се стремите, ако приемете факта, че никой не е идеален, всеки има слабости и недостатъци. Печелившият вариант е да търсите характеристиките, които ви допълват, а не тези които ви разделят. С такава тактика необвързаните може да попаднат на пълната си противоположност, която да ги направи истински щастливи.

 

Стрелец

 

Необвързаните представители на вашия знак не бива да забравят, че късметът обича смелите. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще им помогне да се измъкнат от някои конфузни ситуации. Интересната подробност е, че в повечето случаи в близост ще е все един и същи човек, който ще им помогне и ще им вдъхне кураж. И, понеже случайностите никога не са случайни, е много вероятно поредицата събития да завършат с покана за среща и стремително-зашеметяваща любовна връзка с въпросната личност.

 

Козирог

 

Настроението на половинката ви може да е твърде нестабилно през тази седмица и непрекъснато да ви изненадва с неоснователни капризи. Не се противопоставяйте. Проявете разбиране без да задавате сложни въпроси. След сряда той/тя ще сподели причината за безпокойството си и заедно ще оправите нещата. Необвързаните може да бъдат подложени на безмилостна атака от страна на приятелите си, които се опитват да ги свържат с избран/а по техен вкус партньор/ка. Отстоявайте предпочитанията си, дори да е с цената на нечия сърдита физиономия.

 

Водолей

 

Представителите на вашия знак, чиято връзка е в критична точка, през тази седмица ще стигнат до правилния отговор на сложния хамлетовски въпрос: „ще я бъде или няма да я бъде“. Които решат, че раздялата е по-подходяща ще имат нужда от „гратисен период“ за възстановяване на разбитото си сърце. Които подходят по-смело и решат, че ще продължат да са заедно с половинката си също ще имат нужда от време, но то ще е за да „заровят томахавката“. Само за необвързаните емоциите ще са неутрални и неангажиращи. Те ще могат да се забавляват както решат.

 

Риби

 

Вероятността да попаднете във властта на собствените си илюзии е огромна. Мечтаейки или изграждайки си „розови“ картини на действителността може да загубите смисъла връзката си. Ситуацията е малко опасничка, защото не е изключено да стигнете до крайности. Да се опитате да манипулирате половинката си или да поставите чувствата му/й на изпитание или проверка. Уединете се за ден-два още в началото на седмицата и се заемете с изпълнението на разни чисто практични неща, които ще ви извадят от зоната на фантазиите. След това събитията ще се развиват без изненади.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия