Седмичен любовен хороскоп 22 - 28 юни

Ето какво ви очаква в любовта

2020-06-22 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 22 - 28 юни
Снимка: Pexels

Овен

 

Не се опитвайте да контролирате поведението и да манипулирате действията на приятел/ката си. Във ваша полза е да сте по-деликатни през тази седмица. Отношенията ви ще са по-импулсивни от обикновено, а това няма начин да не ви хареса. Ще усетите прилив на смелост и, ако сте достатъчно искрени, ще успеете да се справите с всички натрупани към момента неизвестности.

 

Телец

 

Настроението ви ще е нестабилно до излизането на Венера, вашата планета-управител, от ретроградност. Не е желателно се през това време да се занимавате с уреждане на лични, а още по-малко на любовни отношения. Дори и след това е по-добре да оставите инициативата с ръцете на любимия човек. Ако все още не сте във връзка, то не приемайте прекалено драматично мисълта, че едва ли ще поставите началото през тази седмица.

 

Близнаци

 

Венера все още е във вашия знак, но това не е гаранция за вълнуващи любовни емоции. Ако имате нужда от нови преживявания, осигурете си ги общувайки с природата, а не с хората. Даже може да се каже, че малко уединение и разширяване на личното пространство няма да ви е излишно. След излизането на Венера от ретроградно движение ще добиете яснота и за чувствата, и за желанията си.

 

Рак

 

Присъствието на ретрограден Меркурий във вашия знак ще се отрази на възприятията ви. Ще ви е по-трудно да си изясните някои сложни ситуации, свързани с личните отношения, за това е желателно да се въздържате от резки изказвания. Заключенията ви върху част от събитията ще са по-скоро погрешни и подвеждащи, така че не бързайте да ги споделяте нито пък да съдите любимия човек за постъпките му/й. В моменти на неопределеност няма да сгрешите, ако се доверите на интуицията си.

 

Лъв

 

Опитайте се да създадете баланс между реалността и фантазиите си. Не изпадайте в крайности. Приятел/ката ви е жив човек със своите предимства, недостатъци, предпочитания и капризи. Анализирайте отношенията си и направете всичко възможно да ги съхраните, ако отговарят на очакванията ви. В случай, че имате нужда от нещо ново и по-различно, то бъдете решителни. Споделете мислите с половинката си. Неговата/нейната реакция ще ви подскаже следващия ход.

 

Дева

 

Отношенията ви през тази седмица ще са доста объркани и то на всякакво ниво: от ежедневните лични до любовните. Една от причините е намиращият се в ретроградно движение Меркурий, който е управител на вашия знак. Не е изключено да се явят връзки от миналото, които да ви накарат да се съмнявате в силата на чувствата си в момента. Опитайте се да отговорите на въпросите, които ви измъчват самостоятелно. Всяка външна намеса, дори с най-добри намерения, може да ви подтикне към погрешни решения.

 

Везни

 

Ще се случи нещо ново, което ще промени почти изцяло любовния ви живот. Не е изключено да се запознаете с човек, чието присъствие ще засенчи всички останали. Или пък сегашната ви половинка да поиска да легализирате и уредите юридически връзката си. И в двата случая не е желателно да взимате окончателно решение преди Венера, вашата управителка, да излезе от ретроградност.

 

Скорпион

 

Придържайте се към обичайния си динамичен стереотип. Не прекалявайте нито със срещите, нито пък с периодите от време, в което сте далече от половинката си. Интересувайте се от неговите/нейните предпочитания и направете всичко възможно да ги съчетаете със своите. Връзката ви ще придобие нов смисъл и насока на развитие. Отношенията ви ще се задълбочат.

 

Стрелец

 

Хиляди въпроси, отнасящи се до любовните отношения ще се завихрят в съзнанието ви след навлизането на Слънцето в знака на Рака. Какво очаквам от любимия човек? Доволни ли сме от връзката си? Как ще се развие тя занапред? Не се измъчвайте. Няма как да намерите отговорите самостоятелно. Помислете къде сте се чувствали най-добре, кое местенце зарежда и двама ви с романтично настроение. Срещнете се там и слушайте. Може би той/тя има същите въпроси и е време да намерите отговорите заедно.

 

Козирог

 

Емоционалното ви състояние ще е доста нестабилно и ще сте много по-насочени към текущите си занимания, отколкото към уреждане на любовни въпроси през тази седмица. Все пак, не е добра идея съвсем да се дистанцирате от приятел/ката си. Не го/я оставяйте без внимание. Във ваш интерес е да въвлечете половинката си в своите интереси. Освен че ще се опознаете по-задълбочено, със сигурност ще ви подскаже и разни хитри идеи как да свършите работата си по-бързо и по-добре. Предстоят вълнуващи емоции за необвързаните.

 

Водолей

 

Доверете се на интуицията и на въображението си през тази седмица. Поведението на любимия човек на моменти може да е озадачаващо. Не задавайте въпроси на себе си, а на него/нея. Опитайте се да „пиете вода от извора“ или най-простичко казано, да разберете директно какво го/я безпокои. След което можете да вкарате в действие „тежката артилерия“, т.е. прословутата си фантазия и да решите проблемите с един замах. В интерес на истината, щом чуете за какво става дума, ще се убедите, че всъщност проблемите на приятел/ката ви са по-скоро плод на неоснователни подозрения.

 

Риби

 

Възможно е да усетите силно желание за промени през тази седмица. Не тръгвайте по течението, но не се увличайте и по инерцията. Преди да направите каквото и да било помислете за положението, в което се намирате. Преценете дали търсейки нещо по-добро няма да попаднете в поредната „задънена улица“ и да преживеете разочарование. Ако имате съмнения за собствените си чувства, попитайте половинката си дали той/тя вярва във вас. Отговорът ще ви освободи от всички вътрешни страхове.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия