Любовен седмичен хороскоп 13 - 19 април

Какво вещаят звездите за тези 7 дни?

2020-04-13 13:30:00
Любовен седмичен хороскоп 13 - 19 април
Снимка: Pexels

Овен

 

Най-голямото ви затруднение през тази седмица ще е да разпределите времето си между работата и любовта. Половинката ви ще иска внимание, а вие ще сте си поставили непосилната задача да сте стриктни на всякъде и във всичко. Печелившата тактика е да приобщите приятел/ката си. Така ще сте заедно, но освен компания ще сте си осигурили и помощ.

 

Телец

 

Бъдете внимателни и наблюдателни. Дръжте се мило с половинката си, защото е много вероятно да ви въвлекат в интрига с единствената цел да навредят на отношенията ви. Не си позволявайте груби забележки, странични забежки и мимолетни флиртове. Ще навредите на връзката си необратимо и ще изпаднете в дълбоко съжаление за самите себе си.

 

Близнаци

 

Намалете контактите до колкото е възможно. Общувайте само с хора, които ви разбират и зареждат с добро настроение. Дайте възможност на приятел/ката си да прояви инициатива, да подготви празника, да ви изненада. Възползвайте се от факта, че от вас не се изисква нищо, освен присъствието и усмивката ви и се насладете на светлия празник пълноценно.

 

Рак


Настроението ви ще е доста нестабилно и податливо на външни фактори. Споделяйте тревогите с половинката си. Със сигурност той/тя ще намери начин да ви окуражи. Направете план на развлеченията, които бихте желали да си осигурите и го споделете с него/нея. Ако успеете да си организирате поне част от тях, ще е истинско постижение.

 

Лъв

 

Основният източник на положителни емоции през тази седмица ще е любовта. Следвайте събитията такива, каквито са, а оригиналните инициативи оставете на любимия човек. Съзнанието, че някой се грижи за вас и се опитва всячески да ви угоди ще ви въодушеви. Освободете се от всичко ненужно преди празника и използвайте част от свободното време за усвояване на нови знания.

 

Дева


Поведението на половинката ви на моменти може да е твърде нелогично. Ще ви е трудно да си обясните някои нейни/негови постъпки и настроението ви ще се променя диаметрално противоположно, от широка усмивка до мрачен поглед. Бъдете искрени. Не се затваряйте в себе си. Разберете какво се случва в най-обикновен разговор. Причината ще се окаже толкова елементарна, че и двамата ще се чудите защо изобщо сте допуснали да повлияе на отношенията ви.

 

Везни


Красиви мисли ще витаят в съзнанието ви още от самото начало на седмицата. Те, обаче, няма да са свързани с любимия човек, а с предстоящия Великден. Сигурни сте, че трябва да реализирате на практика идеалните си представи за такъв светъл празник. Не го правете сами. Споделете намеренията с приятел/ката си. Той/тя не само ще ги хареса и приеме, но и ще даде всичко от себе си, за да осъществите замислите си.

 

Скорпион

 

Някой, а може би и няколко, от обичайните ви приятели може да отправят критики или да изразят лошо мнение за половинката ви. Думите им не просто няма да в харесат, а почти със сигурност ще ви ядосат и разстроят. Помислете има ли смисъл да си разваляте настроението точно преди светлите празнични дни. Ако имате доверие на половинката си защо трябва да позволявате на някой да се намесва в отношенията ви? Решението за раздяла или продължаване на връзката трябва да е лично ваше.

 

Стрелец

 

Енергетиката ви ще е стабилна, но на моменти може да сте прекалено стремителни и неудържими. Не се разочаровайте, ако половинката ви не успява да реагира на вашите инициативи със скоростта, която очаквате. Опитайте се да обмислите подробно идеите си преди да говорите за тях. Ефектът ще е двоен: ще сте по-убедителни и по-разбираеми. Няма начин той/тя да не ви подкрепи.

 

Козирог

 

Динамичен период, изпълнен с изненадващи събития. Първоначално отношенията ви с половинката може да са в пълна хармония, но по средата на седмицата да придобиете усещането, че той/тя крие нещо от вас. Няма да е само усещане, но запазете спокойствие. Наистина крие нещо, подготвя ви изненада. Не задавайте въпроси а изчакайте търпеливо. Скоро ще разберете, че любимият човек наистина заслужава обичта ви.

 

Водолей


Проявете съпричастност към грижите на половинката си. През тази седмица той/тя често може да се оказва в неблагоприятно положение. Помислете дали няма начин да го/я отмените за част от задачите и го направете. Ще получите нещо повече от благодарност. Ще получите искрена привързаност и водопад от топли чувства. Едва ли би имало по-добър начин за посрещане на светлия празник.

 

Риби


Непонятно дори за самите вас, но в началото на седмицата ще се чувствате доста объркани и меланхолични. Обстановката е обичайната, отношенията са обичайните, а вие сте неспокойни. Уединете се през първите няколко дни от седмицата. Подредете мислите си. Довършете набелязаните практически задачи. След четвъртък настроението ви отново ще е ведро и ще можете да насладите на дребните радости.

 

Седмичният ви хороскоп е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия