3 зодии, които не се притесняват да говорят за секс с родителите си

Вижте кои са те

2020-03-12 18:00:00
3 зодии, които не се притесняват да говорят за секс с родителите си
Снимка: Pexels

Тези зодии имат пълно доверие на родителите си, считат ги за свои приятели и умеят да споделят с тях. Казват им почти всичко, не се притесняват да ги разпитват за секс и да коментират своите преживявания. Ето кои са те.

 


Близнаци

 

Те са управлявани от Марс, планетата на комуникацията, и не е изненада, че са много общителни. Говорят много с родителите си, на всякакви теми, дори им разказват мръсни подробности за сексуалния си живот, когато станат малко по-големи. Близнаците не са никак притеснителни, либерални и свободолюбиви са, няма нужда да крият неща. Те не приемат нещата много сериозно, смеят се, веселят се и не обичат драмите. Затова спокойно разказват на родителите си за секса и партньорите си - не мислят, че това е голяма работа. Те са нерешителни по природа и често търсят съвети от майка си и баща си, тъй като иначе много се колебаят. Харесва им да слушат мъдрите думи на родителите си и да разбират и техни пикантни истории.

 


Лъв

 

Тези зодии също са доста общителни, могат да водят разговори на всякакви теми. Не се страхуват да разказват свои преживявания и да задават въпроси - за тях това е нещо съвсем нормално. Те са уверени в себе си, знаят какво и как да кажат. А и са много страстни, затова теми като отношенията и секса ги интересуват. Харесва им да споделят, когато се случва нещо хубаво в интимния им живот. Те обичат силно и са лоялни, но понякога не усещат, че издават твърде много лични неща и партньорът може да се почувства неудобно.

 


Стрелец

 

Стрелците са много весели, позитивни, отворени към света и не държат толкова на традициите. Винаги се отличават от съучениците си, тъкмо защото са едни от малкото, които не се страхуват да говорят за секс с родителите си и разказват на майка си и баща си какво им се случва в любовния живот. Те са честни и открити и искат да създадат истинска връзка със своите родители - те да са хората, на които най-много разчитат. Щедри са, мили, споделят много свои истори, но понякога също не се усещат. Разказват пикантни подробности за други хора, което е навлизане в личното пространство.

 

3 зодии, които са най-добрите сексуални партньори

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия