Седмичен любовен хороскоп 9 - 15 март

Вижте какво ви очаква в любовта

2020-03-09 18:00:00
Седмичен любовен хороскоп 9 - 15 март
Снимка: Pixabay

Овен

 

Половинката ви може да откаже среща в началото на седмицата. Не започвайте да анализирате, да се нахъсвате и да си представяте сложни комбинации. Избягвайте проявите на ревност. Ако реагирате с търпение и най-вече с обич след четвъртък той/тя ще ви сподели истината. Ще се почувствате доволни, че сте се спасили от глупавата ситуация, в която можеше да попаднете.

 

Телец

 

Изслушвайте внимателно половинката си. Може да ви се стори, че той/тя говори неща, които звучат неистински. И най-вероятно ще е така. Не провокирайте разправии. Разговор с приятел ще ви подскаже, че става дума за проблем, който любим/ата се опитва да скрие, а всъщност има нужда от помощ. Направете каквото зависи от вас без да коментирате.

 

Близнаци

 

Романтичното настроение ще ви обхване така, че ще ви се прииска да си осигурите нови емоции. Не е изключено да ви хрумне да започнете връзка с човек, когото познавате отдавна и знаете, че изпитва чувства към вас, но до момента все сте отбягвали. Нищо лошо няма в тази идея, стига да не навредите на някого и да не започнете „двойна игра“, която много скоро ще бъде разкрита.

 

Рак

 

Имате нужда от нежност, но и от разнообразие. Вземете инициативата в свои ръце. Предложете на половинката си нещо, което до момента не сте правили заедно. Ще освежите връзката, но и ще преживеете непознати емоции. Опитайте се да разберете неговата/нейната гледна точка за спорни въпроси, които ви тревожат.

 

Лъв

 

Ако има неясноти в отношенията ви с половинката не се опитвайте да ги изяснявате при врачки, гледачки и баячки. Не търсете кармична зависимост в различния ви начин на мислене. Бъдете откровени и задайте въпросите, които ви интересуват. От неговата/нейната реакция ще разберете до колко доверието ви е взаимно.

 

Дева

 

Обстоятелствата ще ви позволят да „разсечете дамоклиевия възел“ на съществуващите към момента конфликти. Действайте смело, но деликатно. Дребни подробности, които към момента сте подминавали без внимание, ще се окажат изключително важни. Ще установите, че и двамата сте направили пропуски, и двамата имате какво да учите един за друг и в крайна сметка, че промените трябва да се направят двупосочно.

 

Везни

 

Началото на седмицата ще е спокойно, но в средата ще се появи някой, който ще ви накара да преосмислите текущите си отношения. Желанието за нова връзка може да ви обхване дълбоко и необратимо. Преди да направите първата крачка помислете дали става дума за трайни чувства или за мимолетна интрига, за която съвсем скоро ще съжалявате.

 

Скорпион

 

През тази седмица ще се убедите, че розите освен аромат имат и бодли. Или по друг начин казано, че любовта освен с приятни преживявания понякога е свързана и с грижи. Най-вероятно половинката ви ще има нужда от сериозна подкрепа и ще изиска вниманието ви почти изцяло. Не отказвайте, направете всичко по силите си, че той/тя да знае със сигурност, че може да разчита на вас. Ще ви се отблагодари по начин, който не сте си и представяли.

 

Стрелец

 

Ще се случи някаква промяна в отношенията с половинката ви през пази седмица. В началото може да ви озадачи, да не можете да си обясните неговото/нейното поведение. Наблюдавайте внимателно и анализирайте сигналите, които ви изпраща. Може да се опитва да ви увери в чувствата си, но може и да ви предупреждава, че грешките които допускате са прекалено много и раздялата витае във въздуха.

 

Козирог

 

Според една стара мъдрост животът е това, което се случва, докато си правим планове за него. През тази седмица плановете ви най-вероятно наистина ще се обърнат „с главата на долу“. И тези промени няма да засегнат само ежедневните занимания, но и любовните отношения. Единственият вариант да избегнете конфликтите и да предупреждавате своевременно половинката си за настъпващите обрати. Така ще съхраните доверието и ще избегнете трудните разговори.

 

Водолей

 

Не обсъждайте личните си отношения с хора, които познавате от скоро. Прекаленото доверие ще ви създаде неприятности. Някой умишлено ще разпространи тайна, която се опитвате да запазите и която е свързана с миналото ви или с предишна връзка. Ако установите, че това се е случило, то побързайте да съобщите информацията на половинката си преди да е стигнала до него/нея от други източници. Поемайки лично отговорността ще докажете, че всичко е в миналото, към което нямате намерение да се връщате.

 

Риби

 

Отношенията на близките приятели ще ви занимават през тази седмица много повече от вашите лични. Почти непрекъснато някой ще ви споделя вълненията си. Чуждите грижи ще ви помогнат да се ориентирате в своите собствени неясноти и да добиете реална представа какво можете да очаквате от половинката си. Не споделяйте с него/нея заключенията, които сте си направили. Оставете си възможност да го/я изненадате.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия