Според зодията: Какво ви чака на Свети Валентин?

Ето какво

2020-02-13 18:00:00
Според зодията: Какво ви чака на Свети Валентин?
Снимка: Pexels

Най-романтичния ден в годината почти е тук и ще донесе много емоции на самотните и обвързаните представители на всички зодии. Ето какво ви очаква на Деня на влюбените.

 


Овен

 

Необвързани: Ще се насладите на хубава вечер, в която имате шанс да срещнете някой специален човек. Излезте вечерта, забавлявайте се с приятели, купонясвайте и вижте какво ще стане.

 

Обвързани: Организирайте романтична вечер с половинка. Насладете се на вечеря на свещи, споделяйте си, бъдете само двамата. Може дори да направите следващата крачка - съвместно съжителство, годеж или т.н.

 


Телец

 

Необвързани: Бъдете по-внимателни, не допускайте грешните хора до вас. Много искате да намерите човека за вас, но преценете дали наистина ви оценяват.

 

Обвъразни: Напоследък се променяте, израствате, случват ви се разни неща, за които не говорите. Време е да ги разкажете на партньора. Той трябва да приеме новото ви "аз", а ако не може - може би връзката се е изчерпала.

 


Близнаци

 

Необвързани: Големи са флиртаджии и постоянно излизат с различни хора. Но вече им е омръзнало и искат да потърсят нещо по-смислено, да имат по-дълбока връзка.

 

Обвързани: Ако отскоро излизат с някого, връзката ще се задълбочи. Тези с дългогодишна връзка ще прекарат романтично с половинката.

 


Рак

 

Необвързани: От известно време си харесвате нов човек или мислите за някое старо гадже. Време е да анализирате ситуацията и да осъзнаете, че не трябва да чакате и тези хора не са за вас.

 

Обвързани: Време е за решения! Слушайте себе си, помислете добре. Или задълбочете връзката, или напуснете половинката, ако не ви помага да се развивате!

 


Лъв

 

Необвързани: Ще имат много енергия, ще се отдадат на приключения, ще пътуват. Ще намерят нови приятели и ще си уредят среща, която ще протече забавно.

 

Обвързани: Отменете резервацията за вечеря в ресторант или променете плана си - не хапвайте през телевизора вкъщи. Време е да забравите за рутината и да се отдадете на приключение с партньора. Пътувайте или направете нещо различно.

 


Дева

 

Необвързани: Девите ще решат да излязат на среща с човек, който не е точно техния тип и няма техните интереси, но пък може да споделя техни ценности. Имат нужда от половинка и затова ще дадат шанс.

 

Обвързани: Винаги държите да правите всичко по план, отпуснете се и грабнете момента, иначе ще отегчите партньора. Изненадайте го с нещо. Може да живеете в свят на фантазии, погледнете реално на нещата.

 


Везни

 

Необвързани: Ще сте на романтична вълна и ще копнеете да сте с някого. Ще отидете на среща с познат или някой, който отдавна ви харесва.

 

Обвързани: Ще бъдете мотивирани да отделите повече време за партньора, да проявите внимание към него и да го поглезите. Ще заздравите връзката си.

 


Скорпион

 

Необвързани: Без да очаквате, ще срещнете човек, който ще привлече интереса ви и ще ви развълнува. Ценностите ви ще съвпадат и може от това да излезе сериозна връзка.

 

Обвързани: Ще започнете да си задавате много въпроси и ще мислите много за връзката си. Ако се чувствате недооценени и не получавате това, което заслужавате, оставете партньора. Трябва ви някой, който ви цени.

 


Стрелец

 

Необвързани: На Свети Валентин ще искате да излезете навън, да се забавлявате много, да се запознаете с нови хора. Ще си прекарате много весело и ще флиртувате.

 

Обвързани: Време е да скъсате с рутината. Връзката ви е в застой, не усещате тръката от началото - опитайте да промените нещо в този ден, за да се сближите отново.

 

Козирог

 

Необвързани: Напоследък преживявате трансформации. Променяте ценностите си, имате нови изисквания, работите върху себе си. Ще осъзнаете какъв партньор искате и има голям шанс да го намерите на този ден.

 

Обвързани: Тъжни сте и ще се замислите върху проблемите във връзката. Ще осъзнаете, че тя не ви носи нищо хубаво и че трябва да се разделите с партньора.

 


Водолей

 

Необвързани: Сега не търсите връзка. Но на Свети Валентин ще сте много весели, социални и ще се радвате на внимание.

 

Обвързани: Във връзката ви има много проблеми, още от миналата година. Най-накрая ще се осмелите да поговорите за тях с партньора и да направите някои признания. Ако сте честни, нещата ще се успокоят и проблемите ще се решат.

 


Риби

 

Необвързани: По принцип вярвате в любовта и виждате доброто у хората, а на този Свети Валентин отново ще гледате през розовите очила, дори повече от обикновено. Насладете се на вечерта, ще се запознаете с нови хора, но не прибързвайте.

 

Обвързани: Вие сте най-големите романтици и обожавате празника. Не сте егоисти и ще зарадвате половинката си много. Ще си прекарате много романтично. Не се сърдете на гаджето си - всеки прави дребни грешки.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия