Любовен хороскоп за новогодишната нощ

Вижте какво ви очаква

2019-12-30 18:00:00
Любовен хороскоп за новогодишната нощ
Снимка: Pixabay

Казват, че както посрещнеш новата година, така ще ти върви цяла година. Затова много хора се вълнуват и се чудят какво ще им се случи в новогодишната нощ. Ето и какво да очаквате в романтичните отношения на 31 декември срещу 1 януари.

 


Овен

 

През нощта няма да успеят да изразят чувствата си и да кажат какво изпитват пред половинката. Но половинката ще ги зарадва с признание и ще опише чувствата си. Овните да не се страхуват, да се оставят на чувствата, да проговорят и изразят емоциите си. Трябва да покажат колко са загрижени и колко обичат гаджето и ще имат невероятна нощ!

 


Телец

 

Техен познат се е опитал да разкрие чувствата си през годината и е показал интерес към тях, но Телците са го пренебрегнали. Сега най-накрая ще му обърнат внимание и ще разберат, че той е човека, от когото се нуждаят, за да са щастливи през 2020 г. Може да получат целувка в полунощ.

 


Близнаци

 

Време е да направите връзката си официална и да покажете половинката си пред света. Близнаците не си падат много по сериозните връзки, предпочитат да са сами и да флиртуват, но сега осъзнават, че искат човек до себе си. Ще признаят пред приятели и роднини, че вече не са сами и ще запознаят новото гадже със семейството.

 


Рак

 

На Раците няма да им се празнува много, ще предпочетат да изпуснат лудото парти или ходенето на клуб и ще останат у дома. Обвързаните ще гледат филми, ще пият шампанско и ще се гушкат с любимия. Необвързаните имат нужда да си починат от любовта и да прекарат време с роднините.

 


Лъв

 

Драмата е в кръвта на Лъвовете и ще ги съпътства и през новогодишната нощ. Човекът, с когото са излезли на среща и са се канели да флиртуват, може да се окаже леко дистанциран и не техен тип. Това ще развали настроението на тези зодии. Обвързаните може да вдигнат скандал на партньора.

 


Дева

 

От доста време Девите са самотни, или просто са флиртували, но скоро не им се е случвало да се влюбят истински в някого и да имат луд и див романс. Това ще се промени в новогодишната нощ - без да очакват, те ще срещнат невероятен човек, ще се радват на романтика и на вълшебно посрещане на новата година.

 


Везни

 

Тези зодии са много грижовни, винаги се притесняват за другите и обсипват приятелите с внимание. Да запомнят, че най-накрая трябва да обърнат малко внимание и на себе си. Ще пийнат повече на Нова година и ще започнат да говорят за своите проблеми, чувства и емоции, ще направят много признания.

 


Скорпион

 

Необвързаните Скорпиони ще се запознаят с някого онлайн в новогодишната нощ и най-вероятно ще си уговорят среща с него - или веднага, или на следващия ден. Това ще ги направи много развълнувани. Обвързаните ще се радват на романтика - прекрасна вечеря, подаръци, романтични жестове от половинката, страстни танци и целувки.

 


Стрелец

 

През тази нощ те няма да имат настроение за флиртове, любов, запознанства. Но това не означава, че ще им е скучно. Стрелците ще се отдадат на забавления, купони, ще се видят със стари приятели, ще се смеят много. Дори да останат вкъщи, ще прекарат супер забавно с роднините.

 


Козирог

 

Подгответе се за най-хубавата новогодишна нощ в живота ви! Обвързаните ще прекарат чудесно с партньора - ще танцуват, ще си правят изненади, ще споделят и задълбочат връзката си. Може да получат предложение за брак. Атмосфрета ще е перфектна и за самотните. Ще срещнат нов човек, който отговаря на всичките им критерии, ще се опознават, целуват, ще станат неразделни с него.

 


Водолей

 

На 31 декември тези зодии ще са много уверени в себе си и ще са в страхотно настроение. Така ще излъчват харизма и ще съберат погледите. Много тайни обожатели ще разкрият чувствата си към тях. Обвързаните ще спрат да се карат с партньора и отново ще са щастливи във връзката си.

 

Риби

 

Опитват се да потискат чувствата си и да не се вълнуват много за новата година. Но тайно се наслаждават на връзката си, много са щастливи с половинката и си пожелават това да продължи и през 2020 г. Ще пият много шампанско с гаджето и ще правят общи планове. Необвързаните ще са най-красивите на партито, ще се запознаят с нови хора и ще получат целувка в полунощ.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия