Според любимото ви коледно лакомство: Какви момчета харесвате?

Ето какво издава то

2019-12-19 18:00:00
Според любимото ви коледно лакомство: Какви момчета харесвате?
Снимка: Pixabay

Любимият ви коледен сладкиш може да издаде какви момчета харесвате и с кого е вероятно да флиртувате по време на празниците. Ето какво издават любимите ви лакомства.

 


Джинджифилови курабийки

 

Класически коледен сладкиш. Затова си падате и по нещо класическо, познато от литературата на 20 в. - харесвате по-големи мъже от вас. Може да се впечатлите от някой по-млад учител, лектор, докторант или студент, в зависимост от възрастта ви. Тези хора ви изглеждат по-зрели, мъдри и сериозни и това ви привлича. За вас възрастта е просто число.

 

Снимка: Pixabay


Бастунчета-близалки

 

Бастунчетата-близалки на бели и червени райета са много вкусни и изкушаващи. Ако това е любимото ви лакомство, харесвате енергични, подвижни, весели и забавни хора. Чувството за хумор е много важно за вас и се влюбвате в майтапчиите и тези, които често са наричани "клоуните на класа". Може да ги изгонят от училище или от университета, но знаете, че те са искрени, добродушни и много забавни.

 

Снимка: Pixabay

 


Домашни сладки с глазура и в коледни форми

 

На трапезата по празниците често присъстват домашните сладки с глазура, оформени като елхи, звездички, еленчета, Дядо Коледа, снежен човек и т.н. Ако те са ви любими, значи изпитвате носталгия по старите времена, морални сте и дори леко старомодни. Харесват ви джентълмените, които се грижат за вас и се проявяват уважение. Те са мили и можете да разчитате на тях.

 

Снимка: Pixabay


Топчета с ром

 

Топчетата, които се правят от бисквити, шоколад и ром са много сладки и засищат. Те са любими на тези, които обичат алкохола. Затова, тези хора харесват мъже, които обичат да се забавляват, които са фенове на нощния живот и често ходят по клубове и концерти. На тях пиянството им изглежда сладко и секси.

 

Снимка: Pixabay


Курабийки с шоколад

 

Това лакомство задължително се оставя за Дядо Коледа. Но ако и вие сте му фенове, това значи, че сте лидери и победители. И търсите човек, който да ви пасва. Падате си по уверени мъже, които знаят какво искат и как да го получат. Те са отличници, но не са скучни и срамежливи, а просто са най-добрите и винаги са на първо място. Обикновено тренират и имат страхотно тяло, а и знаят как да печелят пари.

 

Снимка: Pixabay


Шоколадови бонбони с ядки

 

Вие харесвате луксоните неща и искате да грабите от живота с пълни шепи. Не понасяте клоуните и шегаджиите, а търсите наистина сериозен и успял човек. Харесвате тези, които от малки работят, знаят как да се оправят сами и си купуват жилище още преди да са навършили 25 г. Може това да е човек, който го бива в точните науки - химия, физика, математика, информатика и т.н. Падате си и по самохвалковци.

 

Снимка: Pixabay


Целувки

 

Големи романтици сте и копнеете за изпепеляваща и страстна любов. За вас отношенията и връзките винаги са били на първо място. Но, за съжаление, често такива хора си падат по най-големите флиртаджии, по плейбоя на класа или випуска. Те просто искат всичко да се случи като по филмите - така да впечатлят въпросния плейбой, че той да стане добър и сериозен и да покаже нежната си и романтична страна за тях. Но не всичко се случва като по филмите и често оставате разочаровани.

 

Снимка: Pixabay


Шоколадова фигурка на Дядо Коледа

 

Ако това е любимият ви сладкиш, вие сте сложна личност, обичате мистериите и загадките и околните трудно ви разбират. Но сте много лоялни и мъдри. Рядко показвате чувствата си, защото не вярвате на хората. Най-вероятно ще си харесате мистериозното момче, което не говори много, няма много приятели, има странни интереси и хобита, а не типичните като футбол, напивания, дискотеки и т.н. Харесва ви неговата загадъчност, това, че е различен и има по-интересни интереси и мечти. Често, след гимназията, това момче става много успяло, развива таланта си, занимава се с изкуство и става по-секси от спортистите от класа ви.

 

Снимка: Pixabay

 

Според любимия ви сос: По какво момче си падате?

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия