5 причини пицата да е идеалната храна за двойки

Ето кои са те

2020-05-13 16:30:00
5 причини пицата да е идеалната храна за двойки
Снимка: Pixabay

Пицата е много вкусно ястие и е любима храна на мнозина. Става ясно, че тя е това е едно от най-подходящите кулинарни изкушения за двойките. От "Female First" обясняват защо с половинката да хапвате повече пица.

 


Подобрява сексуалния живот

 

Сиренето и кашкавалът съдържат магнезий, минерал, който подпомага мускулната активност по време на оргазъм, пишат от www.today.com. Ако ядете пица с полезни съставки, като гъби и броколи, има и друга полза - те са богати на витамин А, който регулира прогестерона и така ви прави по-възбудени. Сиренето пък повишава потока на кръв към интимните органи.

 


Цапате се и се сближавате

 

Ако ядете пица с партньора вкъщи, значи вече не се притеснявате един от друг и сте се сближили достатъчно. Това не е изискано хранене в ресторант - пицата се яде с ръце, цапате се, дъвчете по-шумно, наслаждавате се на храна, от която са напълнява. Значи вече чувствате партньора като истински приятел и човек, с който може да споделите всичко. И не държите постоянно да изглеждате перфектно пред него.

 

Снимка: Pexels

 


Супер е за филм

 

Обичате да гледате филми заедно? Не е нужно всеки път да давате пари за кино и пуканки. В студеното време е много романтично да си пуснете любимия филм и да си поръчате пица вкъщи. Пицата е идеална храна за гледане на филми.

 


Може да спестите пари

 

Ако решите да си поръчате пица, може да изхарчите по-малко пари за ядене през деня. Това е доста засищаща храна, така че в зависимост от това по кое време я ядете, може да пропуснете обяда или вечерята. А ако си вземете много голяма пица, ще ви останат парчета и за следващия ден.

 

Снимка: Pexels


Дели се по равно

 

Когато поръчате или си наготвите някаква манжда, супа, салата, ястия с меса и картофи, не може да разделите храната точно на две равни части. Винаги единият яде повече. С пицата този проблем изчезва - тя е определен брой парчета, които може да разделите.

 

Пицата: по-полезна от зърнените закуски?

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия